2777
2789
عنوان

حملات پانیک دارم 🥺وسواس توروخدا کمگم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 46 پست
خوشبحالت کاش من زود گذر کنم ازین روزا حالم بده واقعا 

ان شالله 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یعنی بعد عمل بینی استرس گرفتی ؟؟؟ چقدر زمان برد بینیت خوب شه ؟؟ و به حالت قبل برگردی 

مگه با بینیت هم مشکل داری؟

همه مشکلات بینی بعد شش ماه تا یک سال برطرف میشه 

نگران نباش 

این استرسا با همه کسایی که عمل میکنن هست 

سعی کن خودتو تو آینه زیاد نگاه نکنی بیشتر حساس میشی

عزیزم من کامل درکت میکنم ببین خودم دوسه سال درگیر وسواس فکری شده بودم ،از نوع نفس تنگی همش میگفتم نمیتونم نفس بکشم یا نفس عمیقم درنمیاد وتو اون لحظه به بدترین حال میفتادم ،ولی باهاش مبارزه گردم گفتم آخرش ک چی تهش مردن نیس مگه؟؟؟الان شما هم از بینیت لذت ببر از قشنگیش فقط شما نیستی ک این همه آدم عمل کردن دارن زندگیشونو میکنن هر وقت این افکار اومد سراغت سوره ناس رو بخون پشت سر هم آیت الکرسی بخون وپاشو خودت رو با یک کاری مشغول کن مطمئن باش خوب میشی فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی سراغ دارو نرو میتونی با این کارهاهم خوب شی 

مگه با بینیت هم مشکل داری؟ همه مشکلات بینی بعد شش ماه تا یک سال برطرف میشه  نگران نباش  ...

این گرفتگی و کیپ شدن و مخاطش همش استرسمو بیشتر میکنه 

میترسم خوب نشه و حملات بهم دست میده 

عزیزم به نظرت کی بینیم خوبه خوب میشه  و اذیتاش تموم میشه  میشه تجربتو بگی عزیزم

سلام منم مثل شما خیلی استرس دارم میخوام عمل بینی برم ولی این استرس لعنتی نمیزاره  شما چه طور به استرست غلبه کردی رفتی؟ 

سلام منم مثل شما خیلی استرس دارم میخوام عمل بینی برم ولی این استرس لعنتی نمیزاره  شما چه ط ...

والا خاهر از من میپرسی میگم عمل نکن اصلا از تاپیکام معلومه حالم 

باز روحیات ادما باهم فرق داره اما عمل بینی واقعا مسخره ترین عمله دنیاست از نظر من  

والا خاهر از من میپرسی میگم عمل نکن اصلا از تاپیکام معلومه حالم  باز روحیات ادما باهم فرق داره ...

نه من اپتیک داشتم خوب شده بودم حتی داروهامم قطع کردم الان این فکر عمل بینی منو دیوانه کرده میگم اگه برم بیهوش بشم بمیرم چی میشه خیلی استرس دارم از این طرفم فکر می‌کنم دماغم زشتم کرده هرجا می‌رن نگا میکنن میخوام هیچ جا نرم انگیزه هیچی رو ندارم

والا خاهر از من میپرسی میگم عمل نکن اصلا از تاپیکام معلومه حالم  باز روحیات ادما باهم فرق داره ...

ببخش اشتباه شد پانیک داشتم 

الان فقط از روز عمل میترسم اگه به ترسم غلبه کنم برم عمل بعدش حله

شما روز عمل آرامبخش اینا خوردی قبل عمل؟

بله عزیزم روز عمل خودشون ارامبخش میدن 

ولی پانیک من بعد عمل ببشتر شد 

اگع وسواس فکری داری سمتش نرو چون من از وقتی عمل کردم فقط حسرت دماغای طبیعی مردمو میخورم در حالیکه هم دماغم قشنگ شده هم عملم خوب بوده شکر خدا فقط وسواسه که پیرم کرده 

و میگم کاش جای دماغ اعتماد به نفسمو عمل میکردم و کاش یکی منو قبل عمل توجیه میکرد سمتش نرم 

عزیزم من خاهرانه بهت گفتم باز تصمیم اخر با خودته

بله عزیزم روز عمل خودشون ارامبخش میدن  ولی پانیک من بعد عمل ببشتر شد  اگع وسواس فکری دار ...

نه عزیزم هیچ جا نمیتونم برم میگم حتما حالا همه با خودشون میگن این چرا دماغشو عمل نمیکنه میخوام آرایش کنم نمیتونم میگم با این دماغ چه آرایشی کنم