2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

243 بازدید | 50 پست

سلام. بچه ها من چند ساله یه جایی کار می کنم. درست حقوق نمی ده. و من می خوام بیام بیرون از اونجا.  هنوز حقوق ماه قبلو نداده. هر وقت می ده ذره ذره می ده. قرار بود تا دیروز حقوق ماه قبلو بده. نداد و وقتی بهش گفتم چرا حقوق نمی دی. واسه من موجودی کارتشو فرستاد که کم بود. در صورتی که چند تا شعبه داره. نمیشه چنین چیزی.  من دیگه نمی خوام برم اونجا. انقد اعصابم خورده.  چون همیشه باید برای حقوقم گدایی کنم. اگه هم دیگه نرم حالا حالاها حقوقمو نمی ده. می دونم زنگم می زنه می گه بیا.چون کمبود نیرو داره. ولی من دیگه انگیزه ای واسه اونجا موندن ندارم. واقعا نمی دونم چه کار کنم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همچین جایی کار کردم . جای اول دیدم هر ماه منتظزم حقوقمو بده تا دیگ نرم تا حقوق ماه قبل رو میداد یک ماه هم می‌گذشت حالا باید برای حقوق ماه جدید صبر میکردم . بیمه هم نداشتم اما دیگ نرفتم . بعد رفتم جای دیگ اونم بیمه ام نکرد اما تجربه قبلی باعث شد از این یکی شکایت کردم همه حقوق و مزایام رو کااااامل گرفتم . اما باعث شدن از کار زده بشم واقعا احساس حمال بودن دارم با این ک شغل اداری بود

من همچین جایی کار کردم . جای اول دیدم هر ماه منتظزم حقوقمو بده تا دیگ نرم تا حقوق ماه قبل رو میداد ی ...

خب شکایت هم فایده نداره. چون قبلا ازش شکایت کردن و نتیجه نگرفتن. راهشو بلده. منم اهل شکایت نیستم. 

اول با زبون خوش درخواست بده حقوقتو کامل بریزه یعنی هرچی که ازش طلب داری،اگر سهل انگاری کرد برو اداره کار بگو فلان جا  فلان مدت کار میکنم بیمم نکرده حقوقم به موقع نمیده،کارشناس میفرستن هم حال طرفو جا میارن هم حق و حقوقتو میگیری

من همچین جایی کار کردم . جای اول دیدم هر ماه منتظزم حقوقمو بده تا دیگ نرم تا حقوق ماه قبل رو میداد ی ...

اصلا کل حقوقم سه تومنه. بهش می گم حقوقمو 7 کن. می گه من از این حقوقها نمی دم به کسی. فوقش حقوقمو 4 کنه. با هشت ساعت کار. بدون بیمه. همونم ذره ذره می ده. 

نه 

تو رو خدا خودتو وقتتو هدر نده وقتی بیمه نیستی اصلا نمی ارزه. اون جایی ک من کار میکردم می‌گفت اگه از اینجا بری کار پیدا نمیکنی ‌‌و آخرش میری مانتو فروشی و لباس زیر فروشی کار می‌کنی بهش گفتم والا اگه ب موقع حقوق بده چرا ک نه . اما خواست خدا بود ی شرکت معتبر کار پیدا کردم خداروشکر . اگه داستان زندگیمو بنویسم شاخ درمیاری تو چه شرایطی کار پیدا کردم .توام توکل به خدا کن  

اول با زبون خوش درخواست بده حقوقتو کامل بریزه یعنی هرچی که ازش طلب داری،اگر سهل انگاری کرد برو اداره ...

با زبون خوش با قهر با همه چی گفتم پولمو بده. آخرین بار همین دیروز پیام دادم بهش. واسه من موجودی کارتشو می فرسته که ندارم. همینقدر وقیح.  با اینکه چند تا شعبه داره.   بعدم شکایت فایده نداره چون قبلا ازش شکایت کردن به جایی نرسیدن. چون اون راهشو بلده. آدم قالتاقیه. منم اهلش نیستم 

خب شکایت هم فایده نداره. چون قبلا ازش شکایت کردن و نتیجه نگرفتن. راهشو بلده. منم اهل شکایت نیستم.&nb ...

خب حتما ک لازم نیست شکایت کنی . کلا بیا بیرون یا اگه نگران این هستی ک بیکار و بی پول نمونی اول ی شغل پیدا کن بعد بیا بیرون . اما من با تجربه قبلی ک داشتم و بی پول هم ک بودم باز هم اومدم بیرون . چرا برای یکی دیگ مفت کار کنی اخه

اصلا کل حقوقم سه تومنه. بهش می گم حقوقمو 7 کن. می گه من از این حقوقها نمی دم به کسی. فوقش حقوقمو 4 ک ...

وااای تورو خدا من دارم دیوونه میشم از دست توووو . بخدا تو گذشته ی منی . بیااااا بیرون اینقد ی این عوضیا رو نده

خب حتما ک لازم نیست شکایت کنی . کلا بیا بیرون یا اگه نگران این هستی ک بیکار و بی پول نمونی اول ی شغل ...

خب پس چجوری پولمو بگیرم. من انقد از اینجا بدم اومده که دیگه دستم به کار نمی ره. چون باید حقوقمو گدایی کنم ازش. همونم وقتی می ده کم کم می ده. در حالی که اگه صبح ده دقه دیر کنم زنگ می زنه چرا نیومدی. ولی الان حقوق ماه قبلم مونده. در حالی که دوست ندارم دیگه برم.