2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 50 پست
وااای تورو خدا من دارم دیوونه میشم از دست توووو . بخدا تو گذشته ی منی . بیااااا بیرون اینقد ی این عو ...

دیروز پیام دادم چرا حقوقمو نمی دی. موجودی کارشو می فرسته واسه من که ندارم. اینقدر وقیح. در حالی که چند تا شعبه داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا کل حقوقم سه تومنه. بهش می گم حقوقمو 7 کن. می گه من از این حقوقها نمی دم به کسی. فوقش حقوقمو 4 ک ...

سه تومن!!!!!خواهشا مفت کار نکن،وقت و جوونی و سلامتیت رو برای منافع دیگران هدر نده،من یه مدت یه جا کار میکردم حقوقم کم بود اما به موقع بود بیمه هم داشتم یادمه یه برج پول نداشتن حقوق بدن طرف ماشینشو فروخت حقوق کارگرو بده

سه تومن!!!!!خواهشا مفت کار نکن،وقت و جوونی و سلامتیت رو برای منافع دیگران هدر نده،من یه مدت یه جا کا ...

بازم به معرفتش. این ماشین میلیاردی زیر پاشه. چند تا شعبه داره . همیشه می گه ندارم و پول نمی ده 

خب پس چجوری پولمو بگیرم. من انقد از اینجا بدم اومده که دیگه دستم به کار نمی ره. چون باید حقوقمو گدای ...

تو که اهل شکایت نیستی قید اون پولو بزن بیا بیرون دنبال یه کار بهتر باش،مطمئن باش پیدا میکنی

تو که اهل شکایت نیستی قید اون پولو بزن بیا بیرون دنبال یه کار بهتر باش،مطمئن باش پیدا میکنی

آخه شکایتم فایده نداره. چون نیروهایی که قبل بودن ازش شکایت کردن و به جایی نرسیدن. راهشو بلده و نمی ذاره. آدم قالتاقیه 

آخه شکایتم فایده نداره. چون نیروهایی که قبل بودن ازش شکایت کردن و به جایی نرسیدن. راهشو بلده و نمی ذ ...

میدونم،منم یه سال از یه کارفرما بخاطر۵۰۰ تومن سنواتم شکایت کردم پروندم داشت به نتیجه می رسید کار بهتری  پیدا کردم دیگه پیگیرش نشدم ،منم همسن شمام،۶ سال دیگه بازنشست میشم

خب پس چجوری پولمو بگیرم. من انقد از اینجا بدم اومده که دیگه دستم به کار نمی ره. چون باید حقوقمو گدای ...

خودت بشین فکر کن اگه بمونی اونجا پولی میده ؟ اگه بده هر ماه رو گرو نگه می‌داره.پس در هر حال تو یک ماه طلب داری . حالا ی کاری هم میتونی بکنی اینکه بری تامین اجتماعی شهرتون بگی ی بازرس بفرستن ک امکان داره با بازرس اونجا دوست باشه .ولی اگه بیای بیرون کلا ۳ تومن شاید ضرر کنی اما اگه بمونی عمرت هم رفته 

خودت بشین فکر کن اگه بمونی اونجا پولی میده ؟ اگه بده هر ماه رو گرو نگه می‌داره.پس در هر حال تو یک ما ...

واقعا. راست می گی. حالا می خوام نرم از فردا. ولی نگفتم بهش. انقد بدم اومده که حتی نمی خوام بش بگم نمیام. وقتی چند روز ببینه نیستم می فهمه 

واقعا. راست می گی. حالا می خوام نرم از فردا. ولی نگفتم بهش. انقد بدم اومده که حتی نمی خوام بش بگم نم ...

اره بابا تو الان تو سنی هستی ک ۳ تومن درآمد خیلی کمه برات . اگه مجردی ک دیگ بدتر . فکر بازنشستگی و حقوق خوب باش .

اره بابا تو الان تو سنی هستی ک ۳ تومن درآمد خیلی کمه برات . اگه مجردی ک دیگ بدتر . فکر بازنشستگی و ح ...

یعنی بهش نگم نمیام از فردا؟ ولی اگه زنگ زد گفت بیا چی. آدمو با دو کلمه خام می کنه. 

یعنی چی کار کنم. 

بیا بیرون . من که بودم شکایت هم میکردم والا . ولی حالا میگی نمیکنی اشکالی نداره اتفاقا یهو هم بیا بیرون اونم بهت گفت چرا نیومدی توام موجودی کارتتو بفرست. ببین اینطوری آدما از سلیطه بازی می‌ترسن. 

بیا بیرون . من که بودم شکایت هم میکردم والا . ولی حالا میگی نمیکنی اشکالی نداره اتفاقا یهو هم بیا بی ...

می گم شکایت فایده نداره. چون به جایی نمی رسه. اون راهشو بلده. پارتی داره.