2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 50 پست
یعنی بهش نگم نمیام از فردا؟ ولی اگه زنگ زد گفت بیا چی. آدمو با دو کلمه خام می کنه. 

خب خام نشو. وااااای تو رو خدا به خودت بیا.داری کارای منو می‌کنی یکم زرنگ باش یکم آینده نگر باش منم حدود سن توام. بخدا همسنای ما با زرنگی خونه و ماشین خریدن بعد منو تو نشستیم برای ۳ تومن داریم استخاره میکنیم. بیا بیرون بهش هم نگو وقتی هم ز زد جواب نده فقططططط موجودی خالی حساب بفرست براش همیننننن

بیا بیرون . من که بودم شکایت هم میکردم والا . ولی حالا میگی نمیکنی اشکالی نداره اتفاقا یهو هم بیا بی ...

از فردا نرم. بهشم نگم؟ الان کمبود نیرو داره. می دونم زنگ می زنه. می گه بیا. هفته پیشم یه روز نرفتم می خاستم نرم دیگه. روز دوم زنگ زد بیا کسی نیست. گفتم نمیام دیگه. گفت بیا صحبت می کنیم. منم از بس اصرار کرد دلم سوخت رفتم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب خام نشو. وااااای تو رو خدا به خودت بیا.داری کارای منو می‌کنی یکم زرنگ باش یکم آینده نگر باش منم ح ...

آره واقعا. همین کارو باید کنم. حالا اگه حقوقمو زد چی کار کنم. 

از فردا نرم. بهشم نگم؟ الان کمبود نیرو داره. می دونم زنگ می زنه. می گه بیا. هفته پیشم یه روز نرفتم م ...

چرااون دلش برای تو نمیسوزه. شد ی ماه ی تومن بذاره رو حقوقت بگه دلم سوخت ؟ اتفاقا الان باید نری تو این موقعیت ک نیرو نداره. ه اون واقعا لنگ بود حقوقت رو میداد. ببین خواهش میکنم ازت . به فکر خودت باش ب عمری که داره میره فکر کننننن.از فردا نرو جوابش رو هم هرررر چقد ز زد نده فقط ی پیام بده موجودی حسابت همین. حتی اگ حقوقت رو داد بازم نرو حتی اگه گفت بیا اینجا دستی میدم بهت بازم نرو. آخه این چه شغلیه واقعا خودت راضی هستی ؟ دوست من ۳۲ سالشه با هم رفتیم دانشگاه اون ختی مدتی رفت کارگری تو شرکت الان هم خونه داره هم ماشین تو این شرایط اقتصادی هم خونه گرفت هم ماشین هم ارشد خوند . کار کرد تلاش کرد منتها مفت کار نکرد

آره واقعا. همین کارو باید کنم. حالا اگه حقوقمو زد چی کار کنم. 

تو فکر می‌کنی شکایت ب جایی نمی‌رسه من بدون قرار داد شکایت کردم حقمو هم گرفتم حتی تو اون شهر غریب بودم و کللللل اون شهر اشناهای رئیسم بودن . بازم میگی شکایت نمیشه هیچ ایرادی نداره اما بقیه عمرتو حیف نکن . 

چرااون دلش برای تو نمیسوزه. شد ی ماه ی تومن بذاره رو حقوقت بگه دلم سوخت ؟ اتفاقا الان باید نری تو ای ...

آره. راست می گی. پنج سال مفت کار کردم برا این . الان هیچی ندارم. نه بیمه. نه........  من حتی عید رو هم رفتم. گفت نیرو ندارم بیا. جبران می کنم. ولی بابتش یک ریال پاداش نداد بهم. هیچی. همون حقوقمم به زور داد. 

آره. راست می گی. پنج سال مفت کار کردم برا این . الان هیچی ندارم. نه بیمه. نه........  من حتی عی ...

انشالله ی کار خوب پیدا می‌کنی دوست منبدونختی سابقه کار و تحصیلاتی تو بدترین شرایط زندگیش کار پیدا کرد . منو توام پیدا میکنیم اما باید بخوای و بگردی عزیزم

انشالله ی کار خوب پیدا می‌کنی دوست منبدونختی سابقه کار و تحصیلاتی تو بدترین شرایط زندگیش کار پیدا کر ...

اصلا فرض می کنیم دیروز کارتش موجودی نداشته. تا شبش هم موجودی نیومد؟ امروزم موجودی نداره. مگه میشه؟ چون جمعه ها هم اونجا بازه و کار از همیشه بیشتره.  نمی دونم واقعا. 

اصلا فرض می کنیم دیروز کارتش موجودی نداشته. تا شبش هم موجودی نیومد؟ امروزم موجودی نداره. مگه میشه؟ چ ...

اصلا این موجودی دروغی بیش نیست اون کارتی ک خالیه رو نشونت داده.بگو راست میگی حساب کارت خوانتو بفرست. اصلا حتی بگیم واقعا نداره.مگه مسئول نداری اون تویی. مگه وقتی تو نداری اون میاد بهت پول بده ؟

اصلا این موجودی دروغی بیش نیست اون کارتی ک خالیه رو نشونت داده.بگو راست میگی حساب کارت خوانتو بفرست. ...

ای بابا چی بگم. از بس همه در مقابل این کاراش سکوت کردن اونم یاد گرفته و عادت شده براش. با همین کارا ماشین مدل بالا خریده و....... تقصیر بقیه هست که هیچی نمی گن بهش. 

تو فکر می‌کنی شکایت ب جایی نمی‌رسه من بدون قرار داد شکایت کردم حقمو هم گرفتم حتی تو اون شهر غر ...

پارسال چند تا از نیروهای قبلیش ازش شکایت کردن. و این به ماگفت اگر بازرس اومد بگین اینا که شکایت کردن اصلا اینجا نبودند. و ما نمی شناسیمشون. 

پارسال چند تا از نیروهای قبلیش ازش شکایت کردن. و این به ماگفت اگر بازرس اومد بگین اینا که شکایت کردن ...

همکار منم همین کارو کرد . بهش زنگ زدم گفت مجبور بودم دروغ بگم منم بهش گفتم امام حسین از جون خودش و عزیزانش گذشت ک حق زنده بمونه بعد تو از ی حقوق نگذاشتی انگار ن انگار ک روزی آدم دست خداست . اما پرینت حسابم واریز حقوقم نجاتم داد 

همکار منم همین کارو کرد . بهش زنگ زدم گفت مجبور بودم دروغ بگم منم بهش گفتم امام حسین از جون خودش و ع ...

من الان خیلی پول لازمم. چی کار کنم زود پولمو بده. الکی بگم مثلا مریضم و نمی تونم بیام؟ یا یه چیز دیگه که لج نکنه و حقوقمو بده. وقتی داد چند وقت بعدش بگم نمیام دیگه. 

من الان خیلی پول لازمم. چی کار کنم زود پولمو بده. الکی بگم مثلا مریضم و نمی تونم بیام؟ یا یه چیز دیگ ...

اره همین بگو احتیاج خیلی فوری دارم بگو بدهی دارم چون بگی مریضم میگه سرپایی که.