2777
2789
اگه این شرایط پیش نیومد حالا حالاها چی؟

من تا ابد مجردی و ترجیح میدم لاقل آرامش دارم.

چون شده خواستگار اومده چند جلسه رفتیم بیرون.ولی خوشم نمیومد ازش ولی کلا شرایط ازدواجش خوب بود.واقعا اوق میزدم میومدم خونه.و تا چند وقت مریض میشدم حتی نمیتونستم کار کنم.حالا به یارو ام میگفتم جوابم نه و اونم‌ میرفت پی زندگیش ولی من ازین ور ول کن نبودم دیگه از فکرم نمیرفت .تا چند مدت اصلا از پسر‌جماعت متنفر میشدم همش یارو میومد تو ذهنم و حالم خراب میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه سوال ؟شما اين گزينه ها رو كجا پيدا ميكنيد؟ماشالا خيلى جاها رفتين

هر جایی رفتم متاسفانه ی حاشیه یا اتفاق عجیبی افتاده ک نشده یا کلا ب دلم ننشسته

بله مشکل پسندم. دنبال ی آدم احساسیم مث خودم اخلاق و درک متقابل برام مهمه تا حالا ندیدم ب اونصورت

هيچ كس تو جلسه ى اول و دوم احساساتش بروز نميده ،ممكنه اون شخص احساسى باشه ولى شما تشخيص ندين ،از طرفى حساسيت زياد هم ممكنه به ضررتون تموم بشه و شما رو به يه آدم كمال گرا تبديل كنن ،همه چيز رو در حد متعارف بخوايد انتظار يه آدم بى نقص نداشته باشيد چون واقعا نيست

هيچ كس تو جلسه ى اول و دوم احساساتش بروز نميده ،ممكنه اون شخص احساسى باشه ولى شما تشخيص ندين ،از طرف ...

بله درسته هیچ آدمی کامل نیست خودمم پر از عیب و ایرادم. ببخشید منظورتون از کمال گرا شدن چیه؟

بله درسته هیچ آدمی کامل نیست خودمم پر از عیب و ایرادم. ببخشید منظورتون از کمال گرا شدن چیه؟

يعنى دنبال بهترين شخص ميگرديد،مثلا اگه يه جايى بريد كه خانم تحصيلات بالا داشته باشه و جوابش مثبت باشه شما نپسندى ،براى سرى بعد ميگيد كه خب وقتى شخص قبلى منو پسنديد خب بقيه هم ميپسندن و ديگه به ديپلم قانع نميشيد (اينو براى مثال گفتم ) كه بقيه معيارها هم شاملش ميشه مثل سن ،زيبايى ،سطح خانواده و....