2777
2789
عنوان

کمک انگیزشی

65 بازدید | 3 پست

من اصلا حسود نیستم اما به خاطر حرف های سرد از طرف والدین و پسری که یه زمانی دوستش داشتم در گذشته در حال مقایسه ی خودم با دختران هم سن اطرافم هستم که یا تحصیلاتشون بیشتر از منه یا شاغلن یا متاهل. و از این مقایسه و استرس چسبیدم به تخت.

می دونم که زندگی مسابقه نیست و مجبور نیستیم توی هر سن مشخصی مشغول یه کار مشخص باشیم و زندگی آدما و مسیرشون و انتخاباتشون فرق می کنه. اما نیاز دارم یک نفر همین ها رو بهم بگه. یکم بهم انگیزه بدید که بتونم مسیر خودم رو برم و نگاهم به مسیر دیگران نباشه. من فقط گوش می کنم و آخرش تاپیک رو  قفل می کنم.

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

وقتی شروع به مقایسه می‌کنی حواست پرت میشه که به پیشرفت کردن خودت دقت کنی و برای اون تمرکز کنی واسه همین تو روز تخت می‌خوابی و همونایی که تو ذهنته تلاش میکنند از طرفی اصلا نمیتونی به راحتی حدس بزنی اون فرد الان خوشحال یا راضیه .پس سعی کن شروع کنی به هدف انتخاب کردن و برنامه بریزی واسش و چیزای که اذیتت میکنند رو روی کاغذ بنویس که راحت بشی و اینم بگو با خودت مهربون باش

وقتی شروع به مقایسه می‌کنی حواست پرت میشه که به پیشرفت کردن خودت دقت کنی و برای اون تمرکز کنی واسه ه ...

ممنونم که حس خوب بهم منتقل کردی مهربون

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان