2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ودوستان ممنون میشم تو تاپیک آخرم نظر بدید.انشااله حاجت روا بشید 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
نه کودکی که همه رو میزنه و عادت به زدن بچه های دیگه داره

بچه ها را که اصلا اهمیت نمیدم 

نهایت بچه خودمو توجیه میکنم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

یادمه یبار داداشم گوچیک بود حدودا دو سال خالم بهش زد منم اون موقع بچه بودم پریدم رو سرش انقدددد موهاشو کشیدم گه گریه کرد ۵نفری هم نتونستن کنترلم کنن دست خودم نبود از وقتی داداشم دنیا اومد وحشتناک روش حساسم

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

سعی میکنم با اون کسی که بچمو میزنه رفت و امد نکنم جایی هم که اون دشمن هس نمیرم یا مواظبم به بچم نزدیک نشه خونمم اگه بیاد بچمو میبرم تو اتاق یا پیش خودم تو اشپز خونه باشه تا اون دشمن بره

میبینم که با ما لج هس قطع رابطه میکنم

حتما دلیلی داشته یا کم لطفی خودم بوده که حواسم به بچه ام نبوده

با اینکه خیلی حواسم بود.بازم دختمو زد.مهمونمون بود.منم عصابی شدم و پیش دخترم گفتم پسرش وحشیه پیشش نرو.ولی یکی از اقوامشون شنیده بوده و میره بهشون میگه

با اینکه خیلی حواسم بود.بازم دختمو زد.مهمونمون بود.منم عصابی شدم و پیش دخترم گفتم پسرش وحشیه پیشش نر ...

ببین اینجور مواقع ما برا اینکه سالی یکی دوبار هست و حرمت مهمون حفظ بشه بچه مون را یا میخوابونیم یا میبریم خونه مادرم میزاریم 

البته خوذم بچه ندارک و خواهر و برادرهام

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺