2777
2789
عنوان

دلم گرفته 💔

79 بازدید | 8 پست

از وقتی  خودمو شناختم عاشقش شدم

دوسه سال  از دور دوسش داشتم  ی شب دلو زدم به دریا و رفتم بهش گفتم اونم گف منو دوس داره و رابطمون شروع شد

سه سال و نیم باهم بودیم قرار بود امسال که درسش تموم میشد بیاد خواستگاری

علاقه من بهش بی حد و مرز بود بعضی وقتا اذیتش میکردم با کارام

خیلی روش حسود بودم  حتی به دخترای تو پیجش هم گیر میدادم

این چند ماه اخر دعواهای بدی داشتیم و ازم دور تر میشد

انگار ازم فرار میکرد  شاید در روز نیم ساعت باهم حرف میزدیم

من خیلی ادم احساساتی و زودرنجی ام

ساعت ها میشستم گریه میکردم که چرا بهم توجه نمیکنه  

چقد گریه میکردم از اینکه ناراحتی  هام واسش مهم نبود

ی پروفایل غمگین یا ی استوری غمگین میزاشتم حتی نمیپرسید چته

چن روز پیش خودم بهش گفتم جدا بشیم چون دیگه نمیتونم این شرایطو تحمل کنم

اونم خیلی راحت قبول کرد هیچ تلاشی نکرد واسه نگه داشتنم

سریع شمارمو حذف کرد چتامونو پاک کرد

انفالوم کرد و از پیجش انداختم بیرون

میگن رابطه ای که مرد عاشق تر باشه هیچوقت تموم نمیشه

ولی من تو این رابطه عاشق تر بودم

چهار روزه که همه چی تموم شده  و من همش به این فکر میکنم که چطور تونست انقد راحت بگذره ازم

چهار روزه شب و روزم شده گریه همش حرفای قشنگش یادم میاد

خیلی دلم واسش تنگ شده

کاش میتونستم خودمو بکشم 💔💔

📚🌱🧘‍♀️

اول چند سالته؟؟؟ 

یه چیزی بهت میگم برو گوش کن خیلی حالت و خوب میکنی پادکست دکتر شکوری واقعا فوقالعادست من اینو گوش کنم حالم خوب میشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

اگه رابطه جنسی نداشتید که چه بهتر رفت چون دیر یا زود میره ولی اگه رابطه داشتین مقصر خودتون هستین چون تا وقتی ازدواج نکرده باهاتون رابطه داشتن غلط هست وامکان اینجوری شدن خیلیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

20 سالمه

اینو که گفتم برو گوش کن مخصوصا فصل سوم کتاب باز از قسمت اولش که درباره غم صحبت میکنن کلا هر پادکست 15دقه هست خیلی میتونه بهت کمک کنه 

پیش یه مشاور هم برو 

بعد یه نصیحت اینو باید بپذیری که اون پسر لیاقت تورو نداشتع و تز نظر اخلاقی بهم نمیومدین وگرنه به این زودی بیخیالت نمیشد هرچند سخته ولی به خودت حق بدع یه مدت گریه کنی عصبانی بشی خودت و محکوم کنی چون دوره سوگ همینجوره طول میکشع ولی شدنیه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
همش دارم خودمو سرزنش میکنم

اولین مرحله سوگ زمان از دیت دادن یک عزیز همینه اول خودت و سرزنش میکنی بعد خشمگین میشی بعدش میپذیری بعد گریه میکنی بعد کم کم اروم میشی فقطبه خودت کمک کن این مراحل زود تموم بشه