2777
2789
عنوان

خواستگار

174 بازدید | 13 پست

سلام 

من حدود چند هفته پیش یه خواستگار خواستن که بیان ...بعد من امادگی ازدواج نداشتم و الانم نمیدونم....میترسم که این آدم خوبی بود و از دستش دادم بیخودی جلسه اول اون کامل راضی بودمن گفتم نه  اماباز  گفتن دوباره صحبت کنیم و جلسه بعدش اون گفت نه گفته بود فکرمون مثل هم نیست  ...چون هر چی گفت من اصلا نمیدونم چی گفتم ...پسره نظامیه مهندسه بعد مذهبیم هست و مثلا گفت ملاک ازدواجت چیه اون کلی گفت من چیزای بدیهی گفتم ...یا مثلا من راجب نماز گفت من نگفتم اصلا ...من راجب سفر تنها رفتن یا با دوست  پرسیدم:/حالا من مسافرت نمیرم اصلا و دوستیم ندارم :/ بعد اینکه من خیلی خجالتیم ...بار اولمم بود با پسری حرف میزدم ...اما اختلافم داشتیم مثلا راجب کتاب اون گفت دفاع مقدس و مثلا کتابای شهید بهشتی .من همه نوع کتاب میخونم خودم ..یا مثلا راجب حجاب گفت شما بری دانشگاه عوض نمیشی و چادر بذاری کنار ...من گفتم خودم حجابو انتخاب کردم چادرم فعلا میپوشم و نظرم با حرف بقیه تغییر نمیکنه :/اما من اصن قصدی ندارم بذارم کنار :/تهش شاید ی جاهایی مسافرتی جایی نه کلش اونم :/اصلا طوری حرف زدم خییلی بد ...یا من اصلا پروفایل نمیذارم ...گفتم باعکس پروفایل مشکلی نداری گفت دارم ...شمارشم ندارم ...مامانم گفت شمارتو بده ندادم هیچ نگفتم:/یا اینکه  گفت جلسه بعد کی باشه اون با خوشحالی من با شک و تردید گفتم نمیدونم گفت پس خانواده ها تعیین کنن...

من برعکس جلسه اول خوشم اومد ازش این جلسه ...بعد روز بعد کنسل کردن قرار بعدی رو ...من خودم دارم برای کنکور تجربی میخونم ...دیپلمم و ۲۴ سالمه ...الان نمیدونم به نظرتون برمیگرده ؟ یا میشه گفت مثلا شماره منو بهش بدن ...یا دیگه تموم شده..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی خواد بهش فک کنی

تمرکزت بذار رو کنکورت

داری با کی می جنگی؟ من یا خودت؟ درست زندگی کن، تنها می خوابی توی قبرت! و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده. ببین، آدما واسه این میان تو زندگی هم که به هم کمک کنن؛ اگه قراره کمک نکنن خب نیان! نمی تونی کمک کنی؟ نمی خوای یکیمون برسه و بشه ویترین جفتمون؟ می خوای خودت تنهایی برسی فقط؟ خب این بی منم می شه! بعضی وقتاهم چون راحت به دستت میارن، فکر می کنن که راحت از دستت نمی دن اما اینجوری نیست. این انتظاره که دلیل انتظاره! من به دردش خوردم هرکیو یکمی ام به دردم خورد. اینجا عشقی نمونده که بیخودی چشم به راهشی، حتی بت کار نمی دن خره، یه خرده زشت که باشی! پوچ شدن انگاری همه، موزیک تنها دلداری منه. آری؛ من از هموطن خود دیدم تهمت و قتل و ریا، چاقو از هم جنس خود خوردم، نه از اجنبی ها...! رفتنی باید بره، با موندنش فقط نگرانی درست می کنه. چیزی که نگرانت کنه ، کنترلت می کنه و اگه کنترل بشی حتما سرعتت پایین میاد، حتما عقب می مونی و اگه عقب بمونی حتما هرز می شی. گنده مال فکره، وگرنه هیکل گنده که تو خرسم بود! کاش کودکانمان را آگاه می کردیم تا جای وحشت، از خطر گذر می کردند و کاش دخترانمان بجای ۷ ساله و ۹ ساله، لااقل ۱۵ ساله شوهر می کردند. سرباز و سربار فرقشون یه نقطه ست اما تفاوتشون یه دنیاست! اونی که فکر فرداشه؛ مجبوره که سرد باشه، مجبوره که تنها شه، شب بیدار، صبح با درد پاشه. نصفه شب، باز من تو عمق تاریکی منتظر نور؛ صبح می شه این شب، باز می شه این در! من فقط صفر و صدم، حد وسطم مرد! خستم از این همه تظاهر به عشق، به دروغ! خستم از آدما و جای شلوغ. می خوام تنها بمونم، با اینکه تنهایی خب روحمو تاریک می کنه.🕷یه روز می گیرمت SUZUKI GSX250R و باهم یه ایرانو به یادش می گردیم.

اینطور ک معلومه خودتم عقایدت مثل اونه پس چرا گفتی نه ؟ ب نظرم شمارتو بده برا ی جلسه دیگه حرف بزنید این دفعه واقعا اون چیزی ک هستی بگو :/

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

هر چیزی امکانش هست 

من یک خواستگار داشتم ۲۱ سالم که بود آلمان زندگی میکنه بعد جواب منفی دادم  فکر میکردم الان ازدواج کرده تمام الان ۲۵ سالمه بابام میگه خودش تماس گرفته برای اینکه دوباره اجازه خواستگاری بگیره  

وحشتناک استرس داشتم ...کلا ادم استرسیم ...همش به این قکر میکردم که نکنه باید کلا جواب رد میدادم و نم ...

اصلا به این فکر میکردی که خودت خوب جلوه بدی همون چیزی که واقعا هستی بگی بعدم اگه پیگیرت شد نمیخواستیش تو بگو نه من قصدم ازدواج نیست به هم نمیخوریم همیشه جوری برخورد کن که تو رد کنی نه اونا ، حالا چون دفعه اولت بود استرس داشتی اینا همش تجربس عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792