2821
2789
سی سالمه بله زایمان کردم بچم هفت ماهه دنیا اومد ولی شکر خدا الان سالمه و کنارمه من بخاطر شرایط ب ...

خداروصد هزار مرتبه شکر پس مراحل سخت رو هرچند سخت طی کردین درود ب صبوریتون الان همه گناهاتون پاک شده برای سلامتی خودتون و منم دعا کنید لطفا 

میدونین من مادرم بخاطر خواهرم الانشم خیلی تو زحمت افتاده بود خواهرم سه تا بچه کوچیک داره و همش می‌ره و اونجا و کمکش می‌کنه همیشه ب خواهرم میگفتم انقد مامانو اذیت نکن حالا برای خودم سخته برم اذیت شه مادرمم بنده خدا مگه چقدر توان داره ... 

ببخشید شما سزارین کردین یا طبیعی. بعد بارداری و سنگینیش گردن دردتون نمی‌کرد ؟ 

الان می‌خواین برای گردنتون چیکار کنین الان کار هم انجام میدین ؟ 

بعد اینکه با پدرمادر هستین سختتون نیس از لحاظ زناشویی منظورم اینه همسرتون شبا پیش شمان 

ببخشید زیاد میپرسم 

خداروصد هزار مرتبه شکر پس مراحل سخت رو هرچند سخت طی کردین درود ب صبوریتون الان همه گناهاتون پاک شده ...

ممنونم عزیزم

چشم حتما دعاتون میکنم

بیچاره مامانا از دست بچه هاشون خیلی اذیت میشن

مامان من که یه فرشتس

بعده خدا بچمو از زحمتای مامانم دارم

من اوضام تو بارداری خیلی افتضاح بود

استراحت مطلق بودم

یعنی حتی دستشوییم نمیتونستم برم،فقط دراز کش بودم،زیرم لگن میذاشتن،در این حد بد بود

مامانم به اندازه ی صد تا مادر برام زحمت کشید

من طبیعی زایمان کردم به خاطر نارس بودن بچم،قبلش قرار بود سزارین بشم ولی بخاطر شرایطی که برام بوجود اوند مجبور شدم طبیعی زایمان کنم

البته هزینش با سزارین زیاد فرق نداشت،در حد سه میلیون فرقش بود

چون بیمارستان خصوصی بود

در خصوص گردن درد تو بارداری باید بگم که چون من همش دراز کشیده بودم،نه،اذیتم نمیکرد گردنم

فعلا برای درمان گردنم برنامه ای ندارم

کارای خونه هم الان انجام نمیدم

فقط به بچم میرسم

نه،در مورد زناشویی هم اذیت نمیشیم

مامانمو بابامو همسرم شبا تو حال میخوابن

منو دخترم تو اتاق خواب

من تو دوران بارداری حتی یکبار نزدیکی نداشتم بهاطر شرایط بدم

الانم که شیش ماهه زایمان کردم هر یکی دو ماه یه بار اگه شرایطش پیش بیاد رابطه داریم

چون من اصلا حوصله و میل ندارم

همسرمم ادم باشعوریه

گفته یه سال که بخاطر بارداریت رابطه نداشتیم،یه سالم بخاطر اینکه بچه ی کوچیک داری و حوصله نداری و خسته ای و بخاطر زایمان و افسردگی بعد زایمان میل نداری صبر میکنم بخاطرت

خلاصه که فعلا نه حوصلشو داریم و نه درگیر رابطه هستیم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم عزیزم چشم حتما دعاتون میکنم بیچاره مامانا از دست بچه هاشون خیلی اذیت میشن مامان من که یه ف ...

بعد اینکه استراحت مطلق بودین برای بارداری بد نبود؟ آخه میگن چمیدونم باید پیاده روی کرد و فلان 

بعد الان خونه خودتون هستین کارای خونه رو کی انجام میده 

خداروشکر ک اطرافیانتون آدمای خوبین 

منم شوهرم الانشم کلا سرده همون یکی دو ماه یک بار رابطه داریم 

ولی من بعد زایمان کسی نیس ک کارای خونه رو انجام بده از لحاظ مالی هم چندان وضع خوبی نداریم 

بعد اینکه استراحت مطلق بودین برای بارداری بد نبود؟ آخه میگن چمیدونم باید پیاده روی کرد و فلان  ...

نه اتفاقا من چون مشکل داشتم دکتر بهم استراحت مطلق داد

من از هفته های پایین دهانه ی داخلیه رحمم باز شد و به اصطلاح فانلینگ شدم

بخاطر همین مجبور شدم مطلق لگنی بشم پیاده روی برای اوناییه که بارداریه سالمی دارن و تهشم میخوان طبیعی زایمان کنن

الان خونه خودم نیستم،خونه مامانم هستم،کارا رو مامان و بابام انجام میدن

اره خدا رو شکر اطرافیانم خیلی خوبن

واقعا یکی دو ماه یه بار رابطه دارین؟؟😨😨😨

خب این غیرطبیعیه حتما با یه مشاور مشورت کنید

خب شما انشاءالله بارداریه خوبی داشته باشید و احتیاج به کمک کسی نداشته باشید

اگه مثله خیلی از خانما بارداریه طبیعی و راحتی داشته باشی احتیاج به کمک کسی نداری

احتیاجی نیست کسی بیاد کمکت

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

یه گروه هست توی تلگرام مخصوص دیسک گردن هست خیلی اطلاعات کاملی دارن بچهاش همیشه هم فعالند میتونین از اونجا هم ازشون بپرسین راههای درمان و علایم و دکتر خوب کیه و این چیزا بنظرم یه سری بزنین گروهشو میدم:

darmanDiskGardan

رو تلگرام

ب خدا منم خسته م ،روزی نیست ک درد نداشته باشم ،منم خانه دارم ،وسواس شدید منو ب این روز انداخت

الان روش های خیلی جدیدی اومده از هر ده تا مریض یکیش نیاز به جراحی پیدا میکنه بقیه با تزریق حل میشه. کلا هم ده دقیقه طول می‌کشه. لازم نیست صدتا دکتر برید یبار برید پیش اینی که میگم کافیه شاگرد دکتر سمیعیه دکتر خلیل کملاخ

بله چند تا دکتر تایید کردن،بالا توضیح دادم میتونین بخونین من اوایل کتفم درد کرد بعد یواش یواش زد ب د ...

سلام زیزم میشه تاپیک اخرم بیای

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

سلام من یک هفتس جراحی کردم درد دست راست داشتم الان پشت گردنم و کتف چپ میسوزه طبیعی هس بنظرتون؟

سلام ،بله طبیعیه چون یادمه منم همین مشکلو داشتم تقریبا ی ماه یا بیشتر طول کشید برطرف شد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
سلام ،من دو سال پیش جراحی کردم

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی من خیلی نگران مادرمم دیسک گردنشو فردا میخواد عمل کنه  دکترش گفته بعد جراحی ۲۴ ساعت باید توی icu بمونی بعد بری توی بخش برا شما هم همینطور بود ؟ ممنون میشم جواب بدی 

سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی من خیلی نگران مادرمم دیسک گردنشو فردا میخواد عمل کنه دکترش گفته بع ...

سلام گلم ،ان شاالله ب سلامتی 

نه فدات شم منو آوردن بخش،شاید شرایط فرق می‌کنه 

دکتر علتشو نگفت ؟

و اینکه چند تا کیج میزارن؟عملشون از جلو گردنه یا پشت گردن؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز