2821
2789
سلام گلم ،ان شاالله ب سلامتی نه فدات شم منو آوردن بخش،شاید شرایط فرق می‌کنه دکتر علتشو نگفت ؟و اینکه ...

ن هیچی نگفته من نمیدونم چی ب چیه مامانم با داداشم رفتن تهران فردا نوبت عمل داره گفته باید ۲۴ ساعت تو icuبمونن بعد منتقل میشن ب بخش . عمل دیسکش از جلو گردنه فک کنم خیلی نگرانم 😔

ن هیچی نگفته من نمیدونم چی ب چیه مامانم با داداشم رفتن تهران فردا نوبت عمل داره گفته باید ۲۴ ساعت تو ...

اصلا نگرانی نداره،مراقبت های ویژه ک بیشتر میرسن،یکم عملش سخته ولی پرخطر نیست 

من ک خوب نشدم راستش اصلا استراحت نکردم ...الانم با مسککن سرپام،شما از مامانتون مراقبت کنید ان شاالله سلامتیشونو بدست میارن 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا نگرانی نداره،مراقبت های ویژه ک بیشتر میرسن،یکم عملش سخته ولی پرخطر نیست من ک خوب نشدم راستش اصل ...

الهی عزیزم باید خیلی رعایت حال خودتو بکنی استراحت کن شاید بهتر بشه حالت  امیدوارم رو به راه بشین باز .  .. فقط خدا کنه مامانم برگرده پیشمون نمیزارم دست ب هیچی بزنه. خیلی دلم براش میسوزه   چند روره خواب ندادم از بس استرس دارم روانم  بهم ریخته😔 برا مامانم دعا کنید ب سلامتی برگرده پیشمون 

الهی عزیزم باید خیلی رعایت حال خودتو بکنی استراحت کن شاید بهتر بشه حالت امیدوارم رو به راه بشین باز ...

ان شاالله ب سلامتی برمی‌گردن...اصلا نگران نباش

قربونت برم از من دیگه گذشته من سه سالی میشه عمل کردم دوران کرونا بود الان هر روز سردرد دارم 

مامان شما هم سردرد داشتن؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم فشار میاره دیسکت ب اعصاب حالت برق گرفتگی پیدا میشه منم ی حسی بین خارش و گز گز داره انگشتام دیس ...

سلام عزیزم

من ۲۰ سالمه منم مثل تو هم دیسک کمر وگردن دارم..خیلی نگرانم شما چکار کردی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

سلام عزیزممن ۲۰ سالمه منم مثل تو هم دیسک کمر وگردن دارم..خیلی نگرانم شما چکار کردی

عزیزم من درد رو تحمل میکنم و کتر سنگین انجام نمیدم در کل وضع خوبی ندارم

عزیزم من درد رو تحمل میکنم و کتر سنگین انجام نمیدم در کل وضع خوبی ندارم

من خیلی اذیتم حتی سرم رو پایین نمیتونم کنم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

خواهرم گردن دردی داشت به حدی شدید که نمیتونست تکون بخوره، بردیمش کلینیک سینوهه الان هم دردش خوب بوده هم راحت گردنشو حرکت میده

روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز