2777
2789

سلام ،من دو سال پیش جراحی کردم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

راضی هستی؟چقدر شد هزینش.وچند سالته

من حدودا ۱۲ سال بود دیسک گردن داشتم ،اورژانسی جراحی شدم چون دکترا گفتن با کوچکترین ضربه قطع نخاع میشی،عمل کردن ن اینکه کاملا خوب بشم فقط ب خاطر رفع خطر

یک سال و نیم پیش عمل شدم بیمارستان خصوصی بستری شدم تقریبا سه چهار میلیون دادیم ،بقیه شو بیمه تکمیلی داد ،فک کنم حدودا سی میلیون ،در ضمن برام کیج گذاشتن

متاسفانه خوب نشدم نسبت ب قبل ی کم بهترم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
شما چند سالته‌علائمت چیه دردش تا چ حده

من 29 سالمه درد مداوم در حد متوسط نمیتونم کار انجام بدم بعد درد میگیره کتف شونه و بازو گردنم درد زیادی نداره تازگی هم درد ب ارنج و انگشتم هم رسیده 

بی خسی ندارم 

دیسک 4 و 5 ک باعث تتگی کانال نخاع شده

دکتر گفت خفیف ولی دردام همیشگیه

من حدودا ۱۲ سال بود دیسک گردن داشتم ،اورژانسی جراحی شدم چون دکترا گفتن با کوچکترین ضربه قطع نخاع میش ...

انشالله ک بهتر بشی شما چند سالتوته و اینکه مشکل اصلی و دردتون کحاست

عزیزم چطور بود جراحی علایمت چی بود و اینکه همون اول پزشک گفت باید جراحی بشی

بله چند تا دکتر تایید کردن،بالا توضیح دادم میتونین بخونین 

من اوایل کتفم درد کرد بعد یواش یواش زد ب دستهام .....بعد از چند سال سردرد امونمو برید دیگه مجبور ب جراحی شدم

من حدودا ۱۲ سال بود دیسک گردن داشتم ،اورژانسی جراحی شدم چون دکترا گفتن با کوچکترین ضربه قطع نخاع میش ...

دکتر ب من گفت دستاتم درگیرشده.گفت اگه عمل نکنی قطع نخاع میشی.ولی نمیخوام عمل کنم.ب نظرت چیکار کنم

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
انشالله ک بهتر بشی شما چند سالتوته و اینکه مشکل اصلی و دردتون کحاست

من الان ۴۳سال دارم ،پسرم الان ۱۳ سالشه ،وقتی هنوز ب دنیا نیومده بود دیسک گرفتم ،یک و نیم سال پیش هم جراحی شدم

اول کتفم ،بعد دستهام ،بعد سر درد که از پشت گردنم میزد تا چشمهام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز