2777
2789
شاید دردت از دیسک نیست،گره داری توی کتفت،برو پیش متخصص درد،شاید برات تزریق کنه دردش بیوفته،بعضی عملا ...

همین گره که شما میگید،مک دارمش خیلی اذیتم ،از چی میتونه باشه؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
انشالله ک بهتر میشین درد خیلی بدیه

ممنون ،هم چنین شما 

آره تحملش واقعا سخته

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی یادم میاد بدن درو گردن درد بودم.پارسال ب اوجش رسید.استخر میرم ورعایت میکنم باز تابستون می ...

ان شاالله خوب میشین

وای عزیزم ی دکتر گفت تریگر پوینت دردت  شما ازش چیزی میدونی دیسک دارم ولی میگه دردات واسه دیسک ...

من همسرم داشتن دردی که هیلی اذیتشون میکرد،رفتیم پیش فوق تخصص درد،دکتر دستش رو درست گذاشت روی گره داد همسرم درومد از درد،براشون تزریق انجام دادن،تا حدود شش ماه خوب بودن چون گره خیلی شدید بود توی تزریق اول گفتن امکان داره دو تا سه جلسه تزریق لازم داشته باش،که همونم شد دوباره بعد شش ماه تزریق مجدد انجام شد،و تا الان شکر خدا خوب بودن،و علایم بر طرف شده

دشمنتون شرمنده ،آره والله دردم همیشگی بود ،سر دردهای وحشتناک داشتم طوری ک میرفتم اورژانس سرم وصل میک ...

من تصادف کردم دکتر گفت دیسک داشتی الان آسیب دیده .فروردین گفت بیا عمل کن ،من میترسم ،والا دارو هم مرتب نمیخورم .شاغلم فرهنگی ام نوشتنی هم زیاد دارم باخوندن کانتا خیلی ترسیدم .منم تمام کار خونه باخودمه .کتفهام درد میکنه انگشتام مثل خارش دارن .میترسم فلج بشم .اضافه وزن دارم

دوستان منم الان یکی دوساله که دیسک گردن دارم،نمیدونم از قبل داشتم یا نه

ولی این سثیکی دو سالی خودشو نشون داده

خیلی دردم زیاده

مخصوصا وقتی کار میکنم،الانم که خونه تکونی دارم،خودمم وسواسیم به خدا از درد شبا خوابم نمیبره

دکتر بهم گفت دیسکت نخاعتو درگیر کرده

خطرناکه این؟؟نکنه فلج بشم خدای نکرده؟؟

ترس افتاده به دلم

دیسک کمرم دارم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
من همسرم داشتن دردی که هیلی اذیتشون میکرد،رفتیم پیش فوق تخصص درد،دکتر دستش رو درست گذاشت روی گره داد ...

ممنون من هیچ گره ای لمس نمیکنم دست ک میزنم متوجه نمیشم ولی دکتر گفت گره داری همسر شما دردشون کدوم قسمت بود ام ارای هم دادن

من تصادف کردم دکتر گفت دیسک داشتی الان آسیب دیده .فروردین گفت بیا عمل کن ،من میترسم ،والا دارو هم مر ...

نترس فدات شم،اگه پشت گوش بندازی مثله من خدای نکرده بدتر میشی...

حتما حتما زیر نظر ی متخصص باش

دشمنتون شرمنده ،آره والله دردم همیشگی بود ،سر دردهای وحشتناک داشتم طوری ک میرفتم اورژانس سرم وصل میک ...

عزیزم دکتر قبلا بهتون گفته بود نخاعتون درگیره؟؟

اخه به من گفته دیسکت نخاعتو درگیر کرده

خیلی میترسم

نکنه خطرناک باشه

دوستان منم الان یکی دوساله که دیسک گردن دارم،نمیدونم از قبل داشتم یا نه ولی این سثیکی دو سالی خودشو ...

من نمیتونم خونه تکونی کنم و کار انجام بدم چون دردش وحشتناک میشه 

شما ام ارای دادید 

درد شما کدوم قسمته

من همسرم داشتن دردی که هیلی اذیتشون میکرد،رفتیم پیش فوق تخصص درد،دکتر دستش رو درست گذاشت روی گره داد ...

عزیزم پیش چه تخصصی باید بریم؟

از کجا بفهمیم گره هست یا نه؟

من دائم درد دارم

دکتر گفته دیسکته که نخاعو درگیر کرده

من تصادف کردم دکتر گفت دیسک داشتی الان آسیب دیده .فروردین گفت بیا عمل کن ،من میترسم ،والا دارو هم مر ...

منه بدبخت دیسک کمر هم دارم الان از درد پا خوابم نمیبره