2777
2789
دکتر ب من گفت دستاتم درگیرشده.گفت اگه عمل نکنی قطع نخاع میشی.ولی نمیخوام عمل کنم.ب نظرت چیکار کنم

عزیزم شما پیش کدوم دکتر رفتی ک نظر جراحی داشتن

بی حسی و گزگز چطور داشتید کدوم مهره بود

نمیدونم کدوم مهره بود ولی برام کیج گذاشتن،هزینه اونو جدا دادیم،بی حسی نداشتم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کدوم مهره بود ولی برام کیج گذاشتن،هزینه اونو جدا دادیم،بی حسی نداشتم 

اونقدری بود ک نتونی کار انجام بدی همیشگی بود دردت 

شرمنده ک سوال میپرسم من خودم کار میکنم و سرپرستم خیلی از اینده میترسم

بی حسی و گزگز چطور داشتید کدوم مهره بود

نگفت کدوم مهره داروهاش نه تنها بهترم نکرد بلکه باعث فراموشی ولکنت زبان شد‌.تنها چاره ش برام استخره

استخر میرم خیلی خوب شدم

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
دکتر ب من گفت دستاتم درگیرشده.گفت اگه عمل نکنی قطع نخاع میشی.ولی نمیخوام عمل کنم.ب نظرت چیکار کنم

چند ساله درگیرین؟

اگه نمیخوای عمل کنی لااقل برو طب سوزنی چیزی،من خیلی پشت گوش انداختم و شد اون چیزی ک نباید میشد 

اول بگم جراحی فوق العاده سختی بود ،خدا ب دور کنه میگم اونایی ک جراحی در قسمت سر انجام میدن چی میکشن!

خیلی سخت بود من میگم شما می‌شنویم

خوب هم ک نشدم فقط رفع خطر شد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چند ساله درگیرین؟ اگه نمیخوای عمل کنی لااقل برو طب سوزنی چیزی،من خیلی پشت گوش انداختم و شد اون چیزی ...

من از وقتی یادم میاد بدن درو گردن درد بودم.پارسال ب اوجش رسید.استخر میرم ورعایت میکنم باز تابستون میرم امارای بگیرم دوباره

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
اونقدری بود ک نتونی کار انجام بدی همیشگی بود دردت  شرمنده ک سوال میپرسم من خودم کار میکنم و سر ...

دشمنتون شرمنده ،آره والله دردم همیشگی بود ،سر دردهای وحشتناک داشتم طوری ک میرفتم اورژانس سرم وصل میکردن ،یعنی من خیلی پشت گوش انداخته بودم ،مواظب خودم نبودم ،اونقدر لفت دادم ک در حد فقط رفع خطر جراحیم  کردن

فک کنید روزی دو بار مسکن میخوردم اونم قوی،الان بعد از عمل هفته ای دوبار میخورم ،کاملا خوب نشدم

شاید دردت از دیسک نیست،گره داری توی کتفت،برو پیش متخصص درد،شاید برات تزریق کنه دردش بیوفته،بعضی عملا ...

وای عزیزم ی دکتر گفت تریگر پوینت دردت 

شما ازش چیزی میدونی دیسک دارم ولی میگه دردات واسه دیسک نیس 

میشه بیشتر توضیح بدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز