والله تا جایی هم ک من میدونم همین گره ها زمینه سازه دیسکه،من خودم توو کتفم دارم
ک ب قول شما شاید با تزریق بشه جلوشو گرفت
باور کنید الان نمیتونم گوشیو توو دستم نگه دارم😔
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
ممنون من هیچ گره ای لمس نمیکنم دست ک میزنم متوجه نمیشم ولی دکتر گفت گره داری همسر شما دردشون کدوم قس ...
شما خودتون نمیتونید گره رو پیدا کنید،دکتر دقیییییق دستشو میزاره روی گره
ام ار ای دادن ،از روی ام ار ای گفتن دیسکت سمت چپ رو باید اذیت کنه ولی شما درد سمت راست داری ،صد در صد درد از دیسکت نیست و گره هست،و همونم شد.مثل اینکه موقع تزریق هم قسمتی که گره هست رومیزدن دردش بیشتر بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منه بدبخت دیسک کمر هم دارم الان از درد پا خوابم نمیبره
منم دارم اسی ،چیکار کردیم با خودمون
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
منه بدبخت دیسک کمر هم دارم الان از درد پا خوابم نمیبره
من دیسک کمرم پاره است درد سیاتیک هم جدا خوردو خمیرم .ولی خودمو میگیرم به روم نمیارم ،سه تابچه دارم ،عروس غریبم .مجبورم مهمونوازی و مهمونداری کنم البته بسیار مردمان خوبی ان خانواده همسرم
شما نباید چیزه سنگینی حمل کنین ،من ی کیف کوچیکمو به زور برمیدارم
قبل ازینکه برم مهمونی یا بیرون ،مسککن میخورم میرم چون میدونم چ سردردهایی در انتظارمه
انگار وقتی نخاع درگیر میشه هم گردن آسیب میبینه هم کمر