2777
2789
نمیدونم چرا گره میوفته،ولی درمان داره،همسرم تزریق انجام دادن دردشون برطرف شده.کمی بالاتر توضیح دادم ...

بله خوندم، ممنونم عزیزم

والله تا جایی هم ک من میدونم همین گره ها زمینه سازه دیسکه،من خودم توو کتفم دارم 

ک ب قول شما شاید با تزریق بشه جلوشو گرفت 

باور کنید الان نمیتونم گوشیو توو دستم نگه دارم😔

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ممنون من هیچ گره ای لمس نمیکنم دست ک میزنم متوجه نمیشم ولی دکتر گفت گره داری همسر شما دردشون کدوم قس ...

شما خودتون نمیتونید گره رو پیدا کنید،دکتر دقیییییق دستشو میزاره روی گره

ام ار ای دادن ،از روی ام ار ای گفتن دیسکت سمت چپ رو باید اذیت کنه ولی شما درد سمت راست داری ،صد در صد درد از دیسکت نیست و گره هست،و همونم شد.مثل اینکه موقع تزریق هم قسمتی که گره هست رو‌میزدن دردش بیشتر بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منه بدبخت دیسک کمر هم دارم الان از درد پا خوابم نمیبره 

منم دارم اسی ،چیکار کردیم با خودمون

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من نمیتونم خونه تکونی کنم و کار انجام بدم چون دردش وحشتناک میشه  شما ام ارای دادید  درد ...

میدونم عزیزم،منم چون وسواسم مجبورم انجام بدم با درد خیلی زیاد

بله عزیزم ام ار ای کردم

دردم از گردن شروع میشه،میزنه به پشتم و به کتفمو به سرم و به دستم

خیلی دردش بده

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
بله خوندم، ممنونم عزیزم والله تا جایی هم ک من میدونم همین گره ها زمینه سازه دیسکه،من خودم توو کتفم ...

الهی،اره خیلی درد بدیه.دنبال درمانش باش،راحت میشی دیگه ،هیچی مثل سلامتی نیست

شاید کمی هزینش بالا باشه ولی ارزشش رو‌داره

منه بدبخت دیسک کمر هم دارم الان از درد پا خوابم نمیبره 

من دیسک کمرم پاره است درد سیاتیک هم جدا خوردو خمیرم .ولی خودمو میگیرم به روم نمیارم ،سه تابچه دارم ،عروس غریبم .مجبورم مهمونوازی و مهمونداری کنم البته بسیار مردمان خوبی ان خانواده همسرم

میدونم عزیزم،منم چون وسواسم مجبورم انجام بدم با درد خیلی زیاد بله عزیزم ام ار ای کردم دردم از گردن ...

ممنونم انگشتاتم درد داره تازگی من تو انگشتام ی حس خارش و سوزش دارم

خدا نکنه ،گلم والا گاهی خرید هام سنگینه بازم رعایت نمیکنم .و ۴۲سالمه

شما نباید چیزه سنگینی حمل کنین ،من ی کیف کوچیکمو به زور برمیدارم 

قبل ازینکه برم مهمونی یا بیرون ،مسککن میخورم میرم چون میدونم چ سردردهایی در انتظارمه 

منم داررررررم کمر و گردن هر دو 😔😔😔😔😔

بگردم عینه من

انگار وقتی نخاع درگیر میشه هم گردن آسیب میبینه هم کمر

من دیسک کمرم پاره است درد سیاتیک هم جدا خوردو خمیرم .ولی خودمو میگیرم به روم نمیارم ،سه تابچه دارم ، ...

انشالله شفا پیدا کنیم اخه این چ دردیه 

حالا ی نفر گفت پیش دکتر شکرچی زاده عمل لیزری جواب میده من ویزیت گرفتم میگه درداتون انقدر شدیده از دیسک نیست دیسکتون خفیف بیرون زدگی داره

ممنونم انگشتاتم درد داره تازگی من تو انگشتام ی حس خارش و سوزش دارم

عی بابا

همش قوز بالا قوز شده

من دو ماه پیش یه دفعه یکی از انگشتام خود به خود کبود شد و ورم کرد و درد داشت

رفتم دکتر گفت از دیسک گردنته

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم