2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کارشون اشتباهه!نهایت بعد از رژیم باید روزی ۱۲۰۰ کالری مصرف بشه....شایدم بر طبق وزن هر شخصی یه کال ...

والا نمیدونم ولی همین رژیم کتو رو داشتن. خیلی چاقه و اضافه وزن داره. 

توضیحم بده بی زحمت🙏☘️

عزیزم کتو اصلا وعده نداره اینجوری نیست که بگی حتما ساعت ۸ صبح صبحانه ساعت ۱۲ ناهار هر وقت که گرسنه شدی وعده اولو بخور مثلا من صبح میل به صبحانه ندارم تا ساعت ۱۱ بعد ساعت ۴ وعده دومم ساعت ۹ وعده سوم بعد اینکه هر وعده رو در حد سیری می خوری مثلا صبحانه دوتا تخم مرغ نیمرو و ۵ تا گردو و دوتا خیار و یه گوجه

ناهار  ران مرغ سرخ شده و چند تا زیتون

شام خوراک گل کلم یا کدوسبز

ایشالا کم میکنی... من ۶۴ کیلوعم باید تا آخر اسفند بشم ۵۶  و بعد عید باز شروع کنم بشم ۴۸.۵۰ و ...

قدت چیه

۴۸ خیلی کمه دختر مگ‌میخای ماکارونی بشی😅

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
فدات شم😅 من نزدیک ۳۰ کیلو تا الان کم کردم

نمیدونی چقدر خوشحال میشم وقتی اینجوری میبینم چون درک میکنم خیلی حس بدیه قبلش و بعدش عالیهه

اللهم عجل لولیک الفرج :) 
ببین از یه طرف میترسم من صفرامو پارسال جراحی کردم برای همین چربی حذف شد از زندگیم بنظرت چیزی نمیش ...

والا کسایی که مشکل صفرا دارن باید حتما بادکتر مشورت کنن چون پایه این رژیم چربیه حدود ۷۰ درصد چربی ۲۵ درصد پروتئین و ۵ درصد کربوهیدرات

نمیدونی چقدر خوشحال میشم وقتی اینجوری میبینم چون درک میکنم خیلی حس بدیه قبلش و بعدش عالیهه

من باشگاه میرم.

هرکی منو میبینه میگه هیکلت عالیه 

ینی جز تاپ تنای باشگاهم

ولی هیچ وقت از خودم راضی نیستم

تا یچی میخورم عذاب وجدان منو میکشه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!