2777
2789
کتو کامل ن  من لوکرب هستم اگر سوالی دارید بفرمایید چون مطالعه داشتم درباره هر دوتاش

خب توی خوردن سوسیس کالباس و پنیر موزارلا محدودیتی نیست؟ و اینکه توی این رژیم تخمه آفتابگردان نمکی خوردنش اوکیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتو کامل ن  من لوکرب هستم اگر سوالی دارید بفرمایید چون مطالعه داشتم درباره هر دوتاش

میشه بگین چطوریه؟؟

من میخواستم بگیرم اما شنیدم باید رژیم داشته باشی...قیمتشم مهم نبود برام اما دوست نداشتم هزینه کنم برای این رژیم چون نمیخوام تا آخرش باشم

۸ یا ۹ کیلو باید تا اواخر اسفند کم کنم!میشه ؟؟

یه توضیح کلی درباره ی لوکرب،کتو میدین؟

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️
آره حتما... ببین گوشت مرغ ماهی سوسیس کالباس پنیر موزارلا پودر بادام و نارگیل و گردو و بادوم و روغن ه ...

من یک هفته گرفتم.. خیلی سرگیجه شدم.. نمیدونم ازون بود یا نه. من پیاده روی زیاد تو خونه هم دارم و چای سبز

مزیت این رژیم اینه که قشنگ پهلوها و زیر شکمو تراش می ده من قبل از کتو خ حلقه می زدم ولی اصلا مثل کتو ...

من فقط بازو و رون خیلی رومخهه

اگه می خوای سرعت کاهش وزنت خوب باشه و سریع کم کنی حتما از روغن دنبه استفاده کن بقیه روغن ها سرعت کاه ...

آها خب روغن کره ی گاو من فقط میتونم دنبه حالم بد میشه :( مرسی...

میشه بگین چطوریه؟؟ من میخواستم بگیرم اما شنیدم باید رژیم داشته باشی...قیمتشم مهم نبود برام اما دوست ...

آره عزیزم حتما نوشتم 

یکی هم اینکه میگن یه سری از موارد های هرم رو باید بعد چند روز استفاده کنین

اینارو توضیح میدین با زمانش؟؟

مثلا،خامه،پنیر،از کی استفاده بشن؟؟.....

یک خانمی که توضیح میداد میگفت میتونین نون منویی درست کنین استفاده کنین

میشه درست کنیم؟؟هفته ای چند بار باید استفاده کرد؟

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️