2777
2789
عنوان

جاریم چه زود باردار شد .

2288 بازدید | 54 پست

من سال ۹۵ ازدواج کردم و توی این سالها خیلی میگفتن خانوادو تازه با شوهرم تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم و من تازه یه ماهه که چکاب رفتم و خوردن فولیک اسیدو اقدام و ... الانم منتظرم پریود نشم برم ازمایش بارداری بدم .

(از اول سال هم پدرشوهرم به من و جاریم و خواهر شوهرم و همسرامون میگفت هر کس زودتر بچه بیاره ده میلیون پیش من هدیه داره . منم به شوهرم گفتم مگه مسابقه اس یعنی چی زشته اخه )

حالا دیشب فهمیدیم جاریم بارداره و یک ماه و نیمشه .

این جاریمم چون مادر شوهرم انتخاب کرده خیلی دوسش دارن ولی منو شوهرم خودش خواست زیاد با من اوکی نیستن .برادر شوهرمم وایه پول حاضره هر کاری کنه . وگرنه نه ماشین دارن نه خونه بزرگ 

خونشون ۳۵ متره با ۶ میلیون حقوق کارمندی برادر شوهرم 

شوهرمم خیلی دوست داشت بچه اش نوه اول بشه 

حالا من از دیشب اعصابم خرده از نگاها و حرفا و تیکه ها و ترحماشون . 

بعنی اگر منم حامله باشم بچه من دیگه عزیز نیست ؟ یا اینکه فکر میکنن من ترسیدم عقب بیوفتم از جاریم زود حامله شدم 😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ تفکرات عجیبی دارید خب اگر میخواستید بچتون نوه اول بشه باید زودتر اقدام میکردید ایشونم ک باردار شده شاید مث شما پول براش مهم نبوده دلش میخواسته زودتر بچه بیاره. 

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

جاریت دلش بچه خواسته اورده تد دلت نخواست نیوردی ... دیگه دعوا و گله نداره ک 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

بخاطر حرف بقیه خودت اذیت کن این رو زندگیت اثر می‌ذاره هر وقت هنر رندانه به ت خ م گرفتن رو یاد گرفتی اونوفت پیروزی آدم ها ارزش اینو ندارن ک به خاطر چیزایی خودتو اذیت کنی  اگر یه آدمی راحت حرف میزنه اون نمیدونه ک درباره خودش چیا ک نمیگین 

عزیزم خودت میگی مسابقه نیست ولی طرز تفکر شما هم جوریه انگار مسابقه هست

اصلا به این مسائل فکر نکن فقط به زندگی خودت فکر کن عزیزم و هر چی صلاح میدونی انجام بده چون اینطوری آرامشت بیشتره گلم. امیدوارم خدا یه نی نی ناز و خوشگل بهت بده