2777
2789
عنوان

جاریم چه زود باردار شد .

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 54 پست
اصلاااا ربطی نداره. دلش خواسته الان بچه بیاره. ده میلیون پول سونوی بارداریشم نمیشه اون پول برا شما ش ...

من اگه صد میلیونم میگفتن میدن واسه پول بچه نمیاوردم . اگر خودم دلم میخواست میاوردم . اتفاقا چون ده میلیون پولی نیست تعجب میکنم ولی صد در صد هم نمیگم که بخاطر پول بوده ‌ میگم بعید نیست . حالا اینم نمیدونم که شما چرا اومدی تو قسمت درد و دل به جای ارامش دادن به یه ادم نیش و کنایه میزنی . خب اگر نمیتونی اروم کنی کسیو نیا نظر بده چه اجباریه 

دقیقاا منم بچه اولمو سر همین حرف یکی ک گفت چقد زود باردار شدی سقط شد کاش یاد میگرفتیم سرمونو از زند ...

اره منم حامله شدم همه چشماشون چهارتا شد بعد سقط شد هنوز تو دلمه☹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاا منم بچه اولمو سر همین حرف یکی ک گفت چقد زود باردار شدی سقط شد کاش یاد میگرفتیم سرمونو از زند ...

کاش شما هم یاد بگیری به ای نیش و کنایه ادمو‌اروم کنی و از اشتباه در بیاری . اینکه بعضیا به جاری حسادت میکنن که تو همه خانم ها هست ‌ حالا من اصلا ‌اهلش نیستم الانم چون تحقیرم کردن ناراحتم  . ادم نظر تنگی هم نیستم که خوشی بقیه رو نبینم . من خوشحالم که زن عمو شدم خودم ذوق دارم ولی خب اینجا جای درد و دله حتی اگر اشتباه هم کنم بازم حرف دلمه و میتونن بقیه با ارامش بهم بفهمونن اشتباه میکنم نه با تیکه مثل شما . 

من اصلا دل اینو ندارم همش دعا میکنم خوش قدم باشه و سالم . این حرفا هم همه از ناراحتیه که میگم . چون بد رفتاری کردن با من . اگر زشت نیست که یکی زود بچه میاره پس کسی که دیر میاره هم نباید تحقیر بشه . من دلم از این گرفته 

ان شاءالله خدا دامنت رو سبز کنه 

ان شاءالله خیلی زود باردار میشی و صحیح و سلامت بغلش میگیری عزیزم

ولی از من‌میشنوی هروقت باردار شدی تا چهار پنج ماه علنی ش نکن یه سریا چشم دیدن ندارن متاسفانه

من اگه صد میلیونم میگفتن میدن واسه پول بچه نمیاوردم . اگر خودم دلم میخواست میاوردم . اتفاقا چون ده م ...

عزیزم نیش و کنایه نزدم. شما از بارداری جاریت ناراحتی و داری میکوبیش که خونش ۳۰ متره و ۶ میلیون حقوق داره ولی باردار شده! انگار باید از شما برای بارداری کسب تکلیف میکردن. خودتو بزار جای جاریت ببین چقدر حرفت غیر منطقیه

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
من اصلا دل اینو ندارم همش دعا میکنم خوش قدم باشه و سالم . این حرفا هم همه از ناراحتیه که میگم . چون ...

عزیزم شما نگفتی بچه دار نشدی که کسی تحقیرت کرده باشه گفتی تازه یکماهه رفتی برای اقدام 

احتمالا دیدی جاری باردار شده رفتی دنبال باردار شدن 

ایشالله زود باردار میشی 

منظورم اینه شما مشکلی نداری فقط احساس حسادت کردی که حس تحقیر شدن میکنی 

اشکالی نداره اینم میگذره همه باردار میشن این چیزا عادیه 

یکی ماه اول باردار میشه یکی بعد از ده سال 

من خودم بعد از پنج سال بچه دار شدم اصلا به بارداری دیگران فکر نکردم 

هر چی خیر هست پیش میاد