2777
2789
عنوان

جاریم چه زود باردار شد .

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 54 پست

استارتر  یه سرگرمی پیدا کن  یا  یوگا  کار کن  یا  به  یه  هنری  بپرداز 

ارام  بخشه . فکر و خیال  و اذیت  دور  میکنه . 

به بارداریت  هم  کمک  میکنه .   

تحقیر  کردن هات  و دوست  نداشتم  ولی  منم  تو یه دوره ای  بچه  دار  شدن بقیه  ناراحتم  میکرد . ولی  به محضه  اینکه  با  فعالیت  کردن  سرم رو  گرم  کردم  متوجه  شدم  دیگران  قصد  بدی  نداشتن  من بودم  که از  رفتارشون   برداشت  بد  میکردم . مردم  اینقدر دغدغه  دارن که  وقتی برای  فکر کردن  و  چزوندن  بقیه ندارن

.
چ تفکرات عجیبی دارید خب اگر میخواستید بچتون نوه اول بشه باید زودتر اقدام میکردید ایشونم ک باردار شده ...

جاریم اردیبهشت عقد کرد . ابان عروسیش بود . الان بارداره . واسه اینه که میگم عجیبن وگرنه ده تا بیاره من خوشحالم که زن عمو میشم ولی واقعا واسه په میلیون هول زدن .من شوهرم راضی نمیشد تو این سال ها 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و استارتر ب دلایل نظرات کوبنده و رگباری محو شد ....

نه خوب واقعا این حرفا و طرز فکرا در حد یه خانم تحصیل کرده ی امروزی نیست، یعنی چی بچه م عزیز نمیشه، مگه برا عزیز شدن بچه پیش دیگران بچه میاریم، مگه رقابته، خوب بعدها هم میگن بچه اون زبون باز کرده مال من نه، مال ما راه افتاده بچه اونا نه، از بس بچشون فلانه، و... استارتر ببخشید انقد تند و رک گفتم، اما دلم میگیره که میتونید بچه بیارین انقد به چیزای کم ارزش فکر می‌کنید. بعد من و شوهرم منتظریم یه روز بالاخره یه بچه سالم کنارمون داشته باشیم 

به نظر منم یکم حسادت تو حرفات است.من خودم قبل خواهر شوهرم رفتم آزمایشی چکاب و دندون واینا دیگه تقریبا فهمیدن قصدم برای بارداری .بعد خواهر شوهرم نا خواسته به گفته خودش حامله شد بچه سومی هم بود ‌.من براش خوشحال شدم سه ماهش که شد من اقدام کردم.چون خودشم بهم گفت اصلا کاری به من نداشته باش اگه دوست داری بچه اقدام کن.این مسیله به نظرم به زندگی شخصی خود آدما ربط داره .مسابقه نیست

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

جاریم اردیبهشت عقد کرد . ابان عروسیش بود . الان بارداره . واسه اینه که میگم عجیبن وگرنه ده تا بیاره ...

چکارشون داری 

والله زندکی اونا زیر ذره بین توه به حقوق و متراظ خونشونم کار داری 

حامبه بشی برا خودت شدی 

هر بچه ای هم عزیزی خودشو داره 

اتفاقا نوه اول از بس همه باهاش کار دارن معمولا لوس بار میان

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
جاریم اردیبهشت عقد کرد . ابان عروسیش بود . الان بارداره . واسه اینه که میگم عجیبن وگرنه ده تا بیاره ...

اصلاااا ربطی نداره. دلش خواسته الان بچه بیاره. ده میلیون پول سونوی بارداریشم نمیشه اون پول برا شما شاید زیاده وگرنه ممکنه برا جاریت پول خورد ب حساب بیاد

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
چخبره؟نکنه کاپ قهرمانی میدن به نوه اول؟یا به پدر و مادرش؟ چرا خودتونو عذاب میدین با تفکرها. انشالله ...

نه منظورم این بود که چقد افکار پوچ و مسخره ای داشتم و به چه دیدی رسیدم الان

چه اشکالی  داره  که  پول  براشون  مهم  باشه ، شما  شخصیتت رو حفظ کن  . 

جدی  میگم  اگه  میخوای  حالت  خوب بشه  همین الان  با صدای  واضح  برو جلو اینه  با  خودت صحبت کن 

بگو  اونا  برای  پول  بچه دارشدن  ولی  این معیار  من نیست . پس برام  اهمیتی  نداره  و براش  ارزوی  سلامتی  و بچه  های  بیشتر  میکنم  و بخند .

غیر ازاین  باشه    ناراحتی  تو  عمق  نگاهت  بمونه ، ۱۰۰ درصد دیگران حسش  میکنن و میذارن  پای حسادت .

بخند و بگو    این نیز  بگذرد

.

انقد راحت بقیه رو قضاوت نکن منم زود باردار شدم چون دوس داشتم  اختلاف سنیم با بچم کم باشه و بعد از شش ماه خدا خواست شما فکر میکنی پدرشوهرت جایزرو گذاشته اونام رفتن همونشب باردار شده 

بعدم شوهزت نخواسته به اون چه

اولا شما بهتره حسادت رو کنار بذارین چون با حرفاتون کاملا مشخصه ک بهشون حسودیت میشه

دوما شما از کجا مطمئنی جاریتون فقط برای پول باردار شدن..؟!

شاید خودشون از اول قصدشون این بوده ک زود باردار بشن

پس بهتره رو فکرتون بیشتر کار کنین

هیچ کس بخاطر ده ملیون بچه نمیاره 

چرا نمیخوای قبول کنی خواسته خودشون بوده 

حالا بندگان خدارو چشم نزنی 

هیچ کس بخاطر ده ملیون بچه نمیاره  چرا نمیخوای قبول کنی خواسته خودشون بوده  حالا بندگان خ ...

دقیقاا منم بچه اولمو سر همین حرف یکی ک گفت چقد زود باردار شدی سقط شد

کاش یاد میگرفتیم سرمونو از زندگیم بقیه بکشیم بیرون

نه خوب واقعا این حرفا و طرز فکرا در حد یه خانم تحصیل کرده ی امروزی نیست، یعنی چی بچه م عزیز نمیشه، م ...

میدونید همه فقط قضاوت میکنند حتی شما  . من منظورم اینه  که اون حالت فخر فروشی و ترحمشون اون لحظه که گفتند بچه دار شدن چیز قشنگی نبود ‌ بچه دار شدن که مسابقه نیست که هر کی زودتر باردار بشه فکر کنه قهرمانه و اون یکی رو تحقیر کنه . پدر شوهر و مادر شوهرم منم ادمایی هستن که تا الان خیلی منو با زبون اذیت کردن .  من تنبلی دارم و طول میکشه باردار بشم . شوهرم هم راضی نمیشد . دیگه به زور نمیشد که