2777
2789
عنوان

جاریم چه زود باردار شد .

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شما که قصد بارداری داشتی نمیشه حالا چون اون باردار شده شما بشینی عقب.ولی بچه شمام عزیزخیالت راحت اگه خوب تربیت بشه.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

شما مشخص دید تحقیر داری عزیزم یعنی چی خونه 35 متری داره عاشق پوله یعنی شما پول ببینی پس میزنی؟ خب اونم حامله شده خواسته حامله بشه من خودم 6ماه بعد عروسیم باردار شدم 19سالم بود بعد بچم یکساله بود جاریم ک یه سال بود ازدواج کرده بود منو تو جمع مسخره کرد گفت فک کنم تو هرسال یکی بزایی اونطور زود حامله شدی بعد هرهرخندیدن هیچوقت حلالشون نمیکنم حالا ام دارم درسم ادامه میدم بابچه سخته ولی من ادامه میدم ک بکوبم دهنشون.  شماهم با حرفات دل نشکن دلش خواسته زود بچه بیاره شماهم دلت خواسته دیرتر بیاری 

میشه الان این فکرای الکی رو نکنی، منم دوس داشتم بین خواهرشوهرام و برادر شوهرم که همگی تقریبا تو دوسال ازدواج کردیم بچم اولین نوه باشه، الان بچه ی اونا میخوان برن مدرسه، اما من هنوز حامله نشدم. دعا کن یه بچه سالم حامله شی، مگه بچه برا بقیه میخواین بیارین که اینا دغدغتون هست، وای خدا

خوب شما که از برنامه ایشون خبر نداری شاید زودتر برنامه ریزی کردند ؟!حالا چون شما قرص اینا مصرف میکنی معنیش اینه اماده بودی و برادرشوهرت به خاطره ده تومن بچه دار شده؟!

خونه و ماشین بزرگ داشتن دلیل بر ثبات یه زندگی نیست 

بهتره کمتر به این مسائل فکر کنید

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها دوستم بعد چهار ماه باردار بوده بهم گفت تو این چهار ماه همش میگفت من شوهرم بچه نمیخاد برای خودت دعا کن اصلا فکر بچه نیستیم در صورتی ک باردار بوده ..بعد از یکی دیگه شنیدم بارداره سوال کردم گفت آره چهار ماه هم هست بنظرتون رابطه م قطع کنم باهاش ؟؟میکه دوس نداشتم بدونی ..من خودم بچه دارم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
میشه الان این فکرای الکی رو نکنی، منم دوس داشتم بین خواهرشوهرام و برادر شوهرم که همگی تقریبا تو دوسا ...

چخبره؟نکنه کاپ قهرمانی میدن به نوه اول؟یا به پدر و مادرش؟ چرا خودتونو عذاب میدین با تفکرها. انشالله هرموقع وقتش باشه یه نی نی سالم بیاری عزیزم

اولا مگه نمیگی پدر شوهرت یه ماه پیش گفته بعد جاریت یه ماه و نیمش پس بخاطر وعده پدر شوهرت نبوده تازه با وعده اونم همین که اراده کنن نمیگیره 

اینم که با خونه کوچیک و با درامدی که بنظر شما کافی نیست بچه دار شده به خودشون مربوطه 

شما خودت گفتی مگه مسابقست حالا با فرض اینکه دوم یا سوم بشی تو مسابقه ناراحتی 

ینی برادرشوهرت باید بخاطر اینکه شوهر شما میخاسته بچش نوه اول باشه بچه دار نمیشد؟ 

خود بچه انقد تواما لذت و زحمت داره که اگر بیاد اصلا نظر دیگران برات مهم نیست یا نسبتی که با دیگران دارید ولش کن از بچه داری حالشو ببر