2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😥

252 بازدید | 42 پست

لطفا منو راهنمایی کنید. شوهرخواهرم،  خواهرم رو درحالیکه داشته با خاستگار و رل سابقش مسیج میدادن گرفته، و فهمیده که باهاش در ارتباطه. فقط پیامک بوده و چندبار هم تماس‌ . شوهرش پارسال بهش خیانت کرد این خاک برسر هم دل خوشی ازش نداشته و خاسته تلافی کنه مثلا.

حالا شوهره پاشو کرده یه کفش که طلاقش بده. خواهرم هم مثه سگ پشیمون. هرچی التماس و گریه و زاری خواهر و پدرمادرم بی‌فایده بوده تاحالا‌.

مامانم خونشونه حالا. و دامادمون میخاد چن روزی بره سفر کاری. خواهرم بهم گفته تا این خونه نیست بیا و نقشه ای بکشیم و به هر طریقی شده گندش رو جمع کنیم. من فردا پس‌فردا میخام برم شهرشون.

ضمن اینکه این مدتی بوده به خواهرم مشکوک بوده بهمین خاطر دوربین مخفی تو خونه کار گذاشته بوده که چک کنه. ما میدونیم که همه جای خونه دوربین مخفی هست. ولی اون فک میکنه ما فقط از دوربین تو اتاق خبر داریم. 

حالا لطفا بگید جلوی اون دوربین‌هایی که از وجودش اطلاع داریم و دومادمون نمیدونه چه فیلمی بازی کنیم که اون بعدا ببینه و بفهمه که مثلا خواهرم هم زیاد مقصر نبوده.

توروخدا سرزنش و قضاوت نکنید فقط راهکار بهم بدید.

خواهرم خیلی پشیمونه و میدونم هم که دیگه تکرار نمیکنه کارش رو.

😓😩😫😭😢

خواهرت بشینه و گریه کنه و بگه هیچکس واسه من مثل شوهرم نمیشه و کاش کوتاه بیاد 

تو هم بگو توکل به خدا 

بعد با دوربین بای بای کنید و صحنه رو ترک کنید

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این حال خرابم خندم گرفت 

عزیزم 😅  خدا به دلتون آرامش بده

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

عزیزم 😅  خدا به دلتون آرامش بده

فدات بشم

الهی آمین 

توروخدا اگه فکری به ذهنت میرسه بگو بهم

واقعا از شدت ناراحتی انقد حالم خرابه که اصلا مخم کار نمیکنه

کوچکترین چیزی که به ذهنت میرسه بگو

خاهرت بگه ببین من قرار بود بینه تو دوست پسرت پادرمیونی کنم ولی ببین متهم شدم ب خیانت نتوستم حتا بشوهرم بگم من هیچکاره همه کاره توعی

من اگر باشم گردن میگیرم تا خاهرم زندگیشو حفظ، کنه

خاهرت بگه ببین من قرار بود بینه تو دوست پسرت پادرمیونی کنم ولی ببین متهم شدم ب خیانت نتوستم حتا بشوه ...

عزیزم شوهرخواهرم پیامکاشون رو خونده و میدونه قضيه چی بوده.

و خبرداره که این پسره خاستگار سابق خواهرم بوده

خاهرت بگه ببین من قرار بود بینه تو دوست پسرت پادرمیونی کنم ولی ببین متهم شدم ب خیانت نتوستم حتا بشوه ...

واییییی نه این‌چه کاریه اگه شوهر خواهرش یه آدم عوضی باشه تازه بره بین اسی و شوهرشو به هم بزنه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸