2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😥

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگر دوریینا بی صداس خاهرت خودکشی کنه الکی تو بری نجاتش بدی مثلن برا شوهرش کرده 

ممنون عزیزم این خوب بود

بازم فکری داشتی بگو

لطفا تاپیکو سیو کن هر وقت فکر دیگه ای به ذهنت رسید بگو

ممنون عزیزم این خوب بود بازم فکری داشتی بگو لطفا تاپیکو سیو کن هر وقت فکر دیگه ای به ذهنت رسید بگو

کاش بیشتر بازش، میکردی پیامها در چ حد بوده میشه با چهارتا دروغ جمش کرد یا نه دست پایینو بگیرین فعلن نمیدونم دیگه چی بگم

کاش بیشتر بازش، میکردی پیامها در چ حد بوده میشه با چهارتا دروغ جمش کرد یا نه دست پایینو بگیرین فعلن ...

خودمم  نمیدونم اصلا پیاما چی بوده و درچه حد بوده.

تلفنی هم اصلا میترسم ازش بپرسم.

از طرفی خواهرم از خجالتش هنوز باهام حرف نزده و از طرفی هم می‌ترسیم که رو گوشی‌ها هم شنود کار گذاشته باشه.

حتی با گوشی مامانم هم می‌ترسیم صحبت کنیم.

کاش بیشتر بازش، میکردی پیامها در چ حد بوده میشه با چهارتا دروغ جمش کرد یا نه دست پایینو بگیرین فعلن ...

فقط میدونم پیامکا ضایع بوده دیگه.

مثلا رل سابق از خواهرم پرسیده این تخمه سگ کجاست؟ (یعنی شوهرش) بعد این خر براحتی جواب داده که سرکاره ، بدون اینکه ذره ای طرف شوهرش رو بگیره که فحشش نده ، یا مثلا چرا مزاحم میشی و ... اصلا و ابدا. 

یا یه جایی خواهر خر بی آبروم پرسیده که نامزد نکردی؟ بعد اون پسره گفته کم کم بفکر هستم.

بعد این گفته توروخدا زودتر زن بگیر و عکس دوتاییتون رو برام بفرست تا من دل بکنم ازت😑😑 . 

خلاصه بگم پیامکا قشنگ مشخصه که کرم از کی بوده.

فقط میدونم پیامکا ضایع بوده دیگه. مثلا رل سابق از خواهرم پرسیده این تخمه سگ کجاست؟ (یعنی شوهرش) بعد ...

ببخشیدا دیگه چیزم بخوره فایده نداره هیچ جوره نمیشه ماست مالی کردش یمدت دور بشن ازهم تا شاید دلتنگی باعث بشه سر این زخم بسته بشه خواهرتم دست بزاره رو قرآن بگه غلط کردم بی عقلی کردم بگه فلان دوستم(اسم یک شخص واقعی رو بیاره چاره نیست باید یکتفر دیگرم خراب کنه)  جلومن پز داده من چند نفر خاطر خواه دارم بگه از روی حسادت و بی عقلی واسه اینکه به دوستم بگم منم چندتا خاطر خواه دارم اینکارو کردم اون دوریم بهتره کمتر از دوماه نباشه بیشتر از شیش ماهم نباشه و خاهرت بعد برگشت بگه دیگه گوشی نمیخوام امیدوارم مشکلتون حل بشه 

اگرم دعا نویس سراغ دارید برا شوهر خواهرت دهن بند بگیرید

موفق باشی