2777
2789
عنوان

مردم چه دل سنگن

182 بازدید | 30 پست

یه تاپیک اینجا دیدم خیلییییییی ناراحت شدم

یه دختر رفته با یکی دوست شده طرف وضع مالیش خوب نیس. خب اینو باید اولش بررسی میکرد اگه خوشش نیومده بود رد میکرد و تمام

خلاصه یه مدت با این وقت گذرونده وابسته کرده طرفو

اومده میگه خواستگار خوب دارم چطوری با دوس پسرم کات کنم.

همه هم اومدن راهکار دادن بهش و برا توجیه گفتن دوست بودی بهش تعهد نداشتی که چه بهتر خودتو خلاص میکنی از گناه هم دور میشی ازدواج میکنی😐

چطور شد تو آیین شما عاشق شدن گناهه ولی شکستن دل یه عاشق خیلی ام ثوابه خیلی خوبه محشره

کی اینا رو یادتون داده واقعا؟

به جای اینکه دنبال کندن از پسر مردم باشید و سر پول باهاشون بهم بزنید دنبال این باشید که خودتون بتونید کار کنید از عهده مخارج خودتون بربیاید و بعدش نه از روی نیاز مالی بلکه از روی حس محبت و انسانیت با آدما رفتار کنید.

سر این تاپیک سر درد گرفتم واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری به اون دختره ندارم حتی یکی دیگه هم که نمیومد همچین رابطه ای سر و ته نداره ، رابطه ای که نه عشق دو طرفه داره ، نه هدف مشخصی نه هیچی

طبیعتا ادم با قصد ازدواج وارد رابطه میشه ، درسته؟ به قصد اینکه نیمه گمشدشو پیدا کنه (به نظرم چیزی به نام روابط تفریحی وجود نداره چون شخصیت ادم بعد عاطفی داره)

بعد وقتی رفتی تو رابطه دیدی طرف به هر دلیلی مناسب ازدواج نیست میای بیرون دیگ...

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

خب اون دختر عاشق نبوده، اگر بود ک راهکار نمیخواست. دنبا بی رحمه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
همون بهتر ک همچین دختری شرش کم شه

آخه بهای اینو باید کسی بده که تقصیری تو این موضوع نداشته یه روز پسندیده شده و عاشق شده فردا میگن نه نشد بای

بنده خدا با خاک یکی میشه

خب راستش دور و زمونه جوری شده الان همین دختر پای پسر بمونه ولش میکنه و میره اینم در نظر بگیر گاهی اوقات زندگی فقط بین دو نفر نیست قراره چند تا نسل تربیت بشه تو اون خانواده پس باید منطقی پیش رفت نه احساس میدونم حرفم تلخه ولی خب واقعیت اینه همه مون هم تو دنیای واقعیت همین کارو میکنیم اینو منی میگم بهت که یه بار تو کل زندگیم با یه پسر دوست شدم که اونم در نهایت منو ول کرد چون آینده نداشت و میگفت من هیچ کاری نمیکنم تو هم میخوای برو که بعداً خیانت کرد همین بشر و اینکه خب من با طرف تا یجایی تحمل میکنم ببینم ایا پیشرفت میکنه یا نه میبینم نمیکنه میگم آینده ام از همه چی مهم تره

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

کاری به اون دختره ندارم حتی یکی دیگه هم که نمیومد همچین رابطه ای سر و ته نداره ، رابطه ای که نه عشق ...

ببین وضع مالی چیزی نیس که یه شبه خراب شده باشه

یه ماه اول تو متوجه میشی وضع مالیش خوب نیس خداحافظی میکنی و میای بیرون نه اینکه قربون صدقه هاتو رفته باشی همه چیزو باهاش تجربه کرده باشی طرفم فکر کنه یه تکیه گاه داره بعد یهو صبح بیدار بشه ببینه بلاک شده همونی که بهش امید داده بود با لباس سفید با یکی دیگه میرقصه