yaran8 مدیر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 109 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 118 پست کیا مثل من منتظرن باردار بشن بیاین حرف بزنیم 1401/10/26 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4796 منم دوماهه باردارم وازحالت تهوع وبیحالی ومزه بددهنم دارم میمیرم بهتره بگم دچارافسردگی شدم همش باماسک توخونه میگردم اینوگفتم بدونین که بارداری قشنگه ولی روزای سختی روهم داره ،دعامیکنم دامن همه منتظراایشالله به زودی زودسبزبشه
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4216 من این ماه سرخود لتروزل از شب سوم تا هفتم ،شبی دوتا خوردم . از روز ۱۵ هم ب مدت ۱۰ شب دوفاستون ... بیشتر از سه دوره نخوری که نوشته بود دور از جون ممکنه باعثه تومور بشه باز استراحت بده برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 من هورمونام همه منظمه بازم تنبلی دارم که فکر کنم ارثیه مادرمم داشت من تنبلی نداشتم ، ارث هم نداریم ولی من متاسفانه خیلی تنبلم ، خیلی میخوابم برای همین اینجور شدم 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
اعظم۹۴۱۱۱۸ عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 15312 یکی از دوستام اینجور بود دکتر بهش دوفاستون داد ، شما هم ب پزشک مراجعه کنید انشالله رفع میشه دوفاستون از روز چتدم میخورین؟
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 بیشتر از سه دوره نخوری که نوشته بود دور از جون ممکنه باعثه تومور بشه باز استراحت بده ن دفعه اولم بود ، امیدوارم خدا کمک کنه دفعه آخرم باشه 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
yaran8 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 109 عزیز از کجا متوجه تنبلی شدی؟؟ دکتر گفت .سونوی واژینال دادم چند سال پیش هم قبل ازدواج پریودم نامنظم بود سونو داده بودم نوشته بود pcod دارم . این سونوی واژینال گفت کمی تنبلی داری وزنتو بیار پایین
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 دوفاستون از روز چتدم میخورین؟ اولین بارم بود خوردم گفته بود بعد از تخمک گذاری ب مدت ده شب ، من از ۱۵ دورم خوردم تا ۲۴ دوره 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4216 اره.یعنی ممکنه صب بزنم و مثبت بشه؟ همون موقع خط دوم سفید افتاد.یعنی هاشیه ی خط ها مشخصه.با سفید. آره همیشه با اولین ادرار صبح بزن ولی تا یک هفته منفی کاذب شاید بشه ها برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
اعظم۹۴۱۱۱۸ عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 15312 امید داشته باش شوهرم صب نزاشت بی بی بخرم.الان بیرون بودم یواشکی خریدم.خورد تو ذوقم.
اعظم۹۴۱۱۱۸ عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 15312 اولین بارم بود خوردم گفته بود بعد از تخمک گذاری ب مدت ده شب ، من از ۱۵ دورم خوردم تا ۲۴ دوره جواب گرفتی؟
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 منم دوماهه باردارم وازحالت تهوع وبیحالی ومزه بددهنم دارم میمیرم بهتره بگم دچارافسردگی شدم همش باماسک ... انشالله زود زود هورموناتون تنظیم بشه و حالتون بهتر بشه 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
yaran8 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 109 منم دوماهه باردارم وازحالت تهوع وبیحالی ومزه بددهنم دارم میمیرم بهتره بگم دچارافسردگی شدم همش باماسک ... من باردار بشم اشکالی ندا ه اون مزه های بد هم تحمل میکنم 😅 البته بگم من قبلا افسردگی هم داشتم هنوز هم شبی یه دونه سرترالین میخورم
hfir عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 جواب گرفتی؟ فردا موعدمه 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4216 دکتر گفت .سونوی واژینال دادم چند سال پیش هم قبل ازدواج پریودم نامنظم بود سونو داده بودم نوشته بود pc ... من سونویه شکمی روز سوم سیکل دادم چیزی ننوشته بودروز چندم سیکل سونو دادی؟؟ برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
اعظم۹۴۱۱۱۸ عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 15312 آره همیشه با اولین ادرار صبح بزن ولی تا یک هفته منفی کاذب شاید بشه ها بوده کسی که با ۳روز تاخیر منفی باشه بعد مثبت بشه.؟