2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه سرخود لتروزل از شب سوم تا هفتم  ،شبی دوتا خوردم . از روز ۱۵ هم ب مدت ۱۰ شب دوفاستون ...

شاید شما فولیکول هات خوب بودن با لتروزول کیست بشن سرخود میخوری حداقل روز12 سونو برو از من ب تو نصیحت تحت نظر باش

انشالع مثبته.ب منم بگو اگ جواب گرفتی.

انشالله خدا کمک کنه مثبت بشه همینجا خبر میدم

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
من سونویه شکمی روز سوم سیکل دادم چیزی ننوشته بود روز چندم سیکل سونو دادی؟؟

اگه ننوشته بود که یعنی نداری . والا یادم نیست روز چندم بود فقط پریودم عقب افتاده بود رفتم دکتر آمپول پروژسترون داد ، اونا رو زدم یه هفته بعد پریود شدم از ماه بعد هم قرص میخورم دوفامد و متفورمین روزی یه دونه پریودم منظم شده ولی نمیدونم اینا روی تخمک گذاری تاثیری دارن یا نه 

اگه ننوشته بود که یعنی نداری . والا یادم نیست روز چندم بود فقط پریودم عقب افتاده بود رفتم دکتر آمپول ...

دکتر گفت شاید داشته باشی سونو ملاک صددرصد نیست

ضمن اینکه منم بعد ازدواجم تا 10 روز تاخیر داشتم پروژسترون خوردم بهتر شدم

پس شما تو پریودی سونو ندادی آره؟؟ پاک بودی که رفتی سونو؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

بنظرتون بارداری بدون علاعم هم میشه ؟ من هیچ علاعمی دال بر بارداری ندارم 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞