2821
2789

منم دوماهه باردارم وازحالت تهوع وبیحالی ومزه بددهنم دارم میمیرم بهتره بگم دچارافسردگی شدم همش باماسک توخونه میگردم اینوگفتم بدونین که بارداری قشنگه ولی روزای سختی روهم داره ،دعامیکنم دامن همه منتظراایشالله به زودی زودسبزبشه

من این ماه سرخود لتروزل از شب سوم تا هفتم  ،شبی دوتا خوردم . از روز ۱۵ هم ب مدت ۱۰ شب دوفاستون ...

بیشتر از سه دوره نخوری که نوشته بود دور از جون ممکنه باعثه تومور بشه

باز استراحت بده

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هورمونام همه منظمه بازم تنبلی دارم که فکر کنم ارثیه مادرمم داشت 

من تنبلی نداشتم ، ارث هم نداریم ولی من متاسفانه خیلی تنبلم ، خیلی می‌خوابم برای همین اینجور شدم 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
بیشتر از سه دوره نخوری که نوشته بود دور از جون ممکنه باعثه تومور بشه  باز استراحت بده

ن دفعه اولم بود ، امیدوارم خدا کمک کنه دفعه آخرم باشه 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
عزیز از کجا متوجه تنبلی شدی؟؟

دکتر گفت .سونوی واژینال دادم چند سال پیش هم قبل ازدواج پریودم نامنظم بود سونو داده بودم نوشته بود pcod دارم . این سونوی واژینال گفت کمی تنبلی داری وزنتو بیار پایین 

دوفاستون از روز چتدم میخورین؟

اولین بارم بود خوردم گفته بود بعد از تخمک گذاری ب مدت ده شب ، من از ۱۵ دورم خوردم تا ۲۴ دوره

اره.یعنی ممکنه صب بزنم و مثبت بشه؟ همون موقع خط دوم سفید افتاد.یعنی هاشیه ی خط ها مشخصه.با سفید.

آره همیشه با اولین ادرار صبح بزن 

ولی تا یک هفته منفی کاذب شاید بشه ها

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
منم دوماهه باردارم وازحالت تهوع وبیحالی ومزه بددهنم دارم میمیرم بهتره بگم دچارافسردگی شدم همش باماسک ...

انشالله زود زود هورموناتون تنظیم بشه و حالتون بهتر بشه 

منم دوماهه باردارم وازحالت تهوع وبیحالی ومزه بددهنم دارم میمیرم بهتره بگم دچارافسردگی شدم همش باماسک ...

من باردار بشم اشکالی ندا ه اون مزه های بد هم تحمل میکنم 😅 البته بگم من قبلا افسردگی هم داشتم هنوز هم شبی یه دونه سرترالین میخورم 

جواب گرفتی؟

فردا موعدمه 

دکتر گفت .سونوی واژینال دادم چند سال پیش هم قبل ازدواج پریودم نامنظم بود سونو داده بودم نوشته بود pc ...

من سونویه شکمی روز سوم سیکل دادم چیزی ننوشته بود

روز چندم سیکل سونو دادی؟؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز