2821
2789
منم سونوگرافی گفت تنبلی داری ، ولی نمی‌دونم بر چ اساسی گفت ، من همیشه سر موقع پری میشم 

عزیزم pcoننوشته بود تو سونوت؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
من هم قد شما هستم وزنم ولی 82

بچه اولتونه ؟ 

منم جدیدا وزن نکردم شاید بیشتر باشم 🤪🤪

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ۲سال اقدامم.یه ساله اول بیخیال بودم.ولی بعد از برج ۴ تا حالا اسارس گرفتم چرا نمیشم.سونو و جکاپ رف ...

خب عکس رنگی چرا نگرفتی؟دکترت نگفته بگیر؟

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
عزیزم pcoننوشته بود تو سونوت؟؟

ن چیزی ننوشته ، آزمایش هورمون ک دادم LH 18 بود ، زده بود بالاتر از حد نرمال 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
من ۲سال اقدامم.یه ساله اول بیخیال بودم.ولی بعد از برج ۴ تا حالا اسارس گرفتم چرا نمیشم.سونو و جکاپ رف ...

تو شب بی بی چک زدی؟؟

تا یک هفته بعد تاخیر امکان منفی کاذب هست

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
ن چیزی ننوشته ، آزمایش هورمون ک دادم LH 18 بود ، زده بود بالاتر از حد نرمال 

شاید به خاطر آزمایش همچین تشخیصی دارند ولی جای نگرانی نیست با قرص راحت درمان میشه

من این ماه سرخود لتروزل از شب سوم تا هفتم  ،شبی دوتا خوردم .

از روز ۱۵ هم ب مدت ۱۰ شب دوفاستون 

دیگه نمی‌دونم چی میشه 

توکل بر خدا 

من هورمونام همه منظمه بازم تنبلی دارم که فکر کنم ارثیه مادرمم داشت 

عزیز از کجا متوجه تنبلی شدی؟؟

ن نگفت..من چند بار بی بی چکم مثبت شد و پریود شدم.حس میکنم لقاح میشه لانه گزینی نصفه میمونه ک نمیشه.

یکی از دوستام اینجور بود دکتر بهش دوفاستون داد ، شما هم ب پزشک مراجعه کنید انشالله رفع میشه 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز