2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من ۵ روزه دوفاستون قطع کردم هنوز پریود نشدم ، امروز موعدمه  ، چقدر طول می‌کشه بعد قطع پریود بشم ؟ 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
بچه ها من ۵ روزه دوفاستون قطع کردم هنوز پریود نشدم ، امروز موعدمه  ، چقدر طول می‌کشه بعد قطع پر ...

از ۲ تا ۱۴ روز احتمال پریود هست، من بعد یک هفته پریود شدم 

یه شب دنیا رو گذاشت تو کیسه زباله،گذاشت دَم در...
منننننن ، هفت ماهه اقدامم ، الان دارم متفورمین و دوفاستون مصرف میکنم 

مشکلتون‌چیه ؟ چرا دارو مصرف میکنید ؟ 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
بچه ها من ۵ روزه دوفاستون قطع کردم هنوز پریود نشدم ، امروز موعدمه  ، چقدر طول می‌کشه بعد قطع پر ...

علائم لانه گزینی نداری ؟ همه علائم لانه گزینی تجربه میکنن؟

علائم لانه گزینی نداری ؟ همه علائم لانه گزینی تجربه میکنن؟

امروز س روز شد عقب افتاده پریودم ، بی بی چک زدم منفی ، علاعم لانه گزینی هم نمی‌دونم فقط ۱۲ روز بعد از تخمک گذاری ی تب و لرز شدید داشتم و بعد از چند ساعت خوب شدم 

امروز س روز شد عقب افتاده پریودم ، بی بی چک زدم منفی ، علاعم لانه گزینی هم نمی‌دونم فقط ۱۲ روز بعد ا ...

میگن خونریزی لانه گزینی و این حرفا ، الان که ممکنه منفی کاذب باشه . یه چند روز دیگه امتحان کن ان شالله نی نی داری 

مشکلتون‌چیه ؟ چرا دارو مصرف میکنید ؟ 

دوفاستون برای تنظیم پریود داده، تنبلی تخمدان داشتم که دکتر گفت تا ۳ ماه باید متفورمین بخورم

یه شب دنیا رو گذاشت تو کیسه زباله،گذاشت دَم در...