2821
2789
بنظرتون بارداری بدون علاعم هم میشه ؟ من هیچ علاعمی دال بر بارداری ندارم 

اوایل که فک نکنم علائمی داشته باشه اینقدر این سایت ها رو بالا پایین کردم نوشته بودن 

وقتی با پر از علائم باردار نمیشم پس بدون علائم بله ک میشه

من ماه پیش جوری علاعم داشتم ، ک گفتم صد در صد باردارم ، یعنی عجییییب علاعم داشتم ولی خبری نبود ، این ماه دریغ از ی علامت ، فقط میگرنم تو این ماه س بار اود کرده قبلا اینجور زیاد نبود ، ک اینم فکر نکنم علامت باشه 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه باردار نشدم این ماه ، میخام ب سبک فلورا تاجیکی اصلاح سبک کنم و ورزش کنم 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
من ماه پیش جوری علاعم داشتم ، ک گفتم صد در صد باردارم ، یعنی عجییییب علاعم داشتم ولی خبری نبود ، این ...

تا یه دونه تخمک بالغ بشه یه دونه اسپرم بهش برسه این لوله فالوپ رو بلکه بپیمایه بیاد پایین بلکه لانه گزینی کنه هزار تا اتفاق براش میفته هربار . خیلی دوست دارم ورزش کنم پیاده روی حداقل 

فلورا تاجیکی کی هست ؟

ی خانم ماما هستن پیج اینستا دارن خیلی جواب گرفتن از راه درمانشون ، راه درمان هم اصلاح سبک و ورزش هست 

وقتی با پر از علائم باردار نمیشم پس بدون علائم بله ک میشه

نه عزیزم ربطی به علائم نداره بعضی وقتا طرف بدون هیچ علائمی بارداره و برعکس

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
سلام خوبی؟ فولیکول عالی یعنی چقد؟

سلام مرسی ، فولیکول از ۱۸ تا ۲۴ را میگن فولیکول غالب و خوب 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز