2777
2789
عنوان

رقیب رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 71 پست
منم بدم نمیاد رقابتی پیش برم ولی وزنم ۷۴ عه 

شما هم بامداد‌خماری😁

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۸ سالمه ، بعد از کرونا ۷۲ شدم🥺 میخوام با ورزش کم کنم, داروهای گیاهی هم میخورم

خوب اوکی هست درخواست دوستی بدم میای؟

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  

من عالی و اصولی و سریعترین حالت ممکن با کالری شماری کم میکنم .

دلم میخاد بشم ۵۸ 

ارزومه 

من پایه ام استارتر 

اگه میای گروه بزنیم تو واتساپ یا تلگرام بسم الله .

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

من عالی و اصولی و سریعترین حالت ممکن با کالری شماری کم میکنم . دلم میخاد بشم ۵۸  ارزومه  ...

اگر میشه با ایدی تلگرام بزنیم؟

نمیشه یه جوری تو کانالی زد که سماره ها معلوم نباشه؟

کی میتونه تلگرام بزنه گروه همه رو با ایدی ادد کنه؟

همینجا هم میشه 

فرقی نمیکنه