2777
2789
عنوان

رقیب رژیم

508 بازدید | 71 پست

سلام اقا من ۱۵ سالمه و اینکه الان رژیم میگیرم و به رقیب نیاز دارم کسی هست برای رقابت؟😁😉

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  
پس کی متولد ۷۸؟😂

همینجوری عدد زدم😂

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بیا با هم.اما صادقانه.بچه هم شیر میدم البته.حالا اگر کسی هم اومد که چه بهتر

حتما چرا که نه شما چند کیلویید؟

😂 چند کیلو میخای کم کنی؟من تا عید میخوام۵ تا کم کنم اگه بشه

من میخوام ۶ الی ۸ کیلو کم کنم حدودا هم اندازه ایم

۶۹۹۰۰ الانم.از دیروز شروع کردم .یعنی تا عید ۶۴ بشم به هدفم رسیدم😀.

عه حدودا هم وزنیم من نزدیک یک کیلو اینا بیشترم

تایپیکتو ذخیره میکنم.خورد و خوراکتو بگو و اینکه تحت نظر دکتری؟ورزشم میکنی؟

من کالری شماری میکنم خیلی خوبه 

و ورزش توی خونه میکنم

باشگاه میری؟ من از بیستم رژیم شرو کردم ولی امروزو خراب کردم🥲

منم امروز زیاده روی کردم 😑

باشگاه میری؟ من از بیستم رژیم شرو کردم ولی امروزو خراب کردم🥲

من از دیروز شروع کردم وقتی فیلممو تو روز زن کنار کیک دیدم احساس کردم خیلی چاق شدم.البته خیلی میخورمممممم.چیکار کنم نخورم😟؟

من از دیروز شروع کردم وقتی فیلممو تو روز زن کنار کیک دیدم احساس کردم خیلی چاق شدم.البته خیلی میخورمم ...

منم اینجوریم یذره غذا اضاف بیاد وسوسه میشم شروع میکنم پر خوری...بهترین کار اینه که غذا کم درست کنی و چیزای خوشمزه ام زیاد نخری که وسوسه بشی☹🥲

یکی از هزاران کاربر ترکیده با ورودی تازه=)

خیلی دلم میخواد برم باشگاه اما واقعا نمیرسم .کوچولومم دسن و پاگیره .از این بچه ها نیست که باهاش بتونم برم باشگاه.با چه برنامه ای کالری شماری میکنی؟تا حالا کم کردی؟