2777
2789
عنوان

رقیب رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 71 پست
اگه گروه زدی بگو منم ایدی بدم بهت ❤️🤍

من هم میخوام یکی کانال بزنه همه رو اد کنه😁

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوایید همینجا از فردا گزارش بدیم؟

عضو گروه ابی💙(بامداد خمار).                                               وزن اولیه:۷۳.۸۰۰🫣وزن این هفته:۷۱.۹۰۰🤩هدف اول:۶۵😄 هدف دوم :۶۰😃 هدف اخر:۵۸😆  

ببینید مهربونا از فردا هر شب گزارش روزانه رو میدید

برای محاسبه کالری وزن رو ضربدر ۲۰ منهای صد کنید

هر دوشنبه وزنتون رو اعلام میکنید ببینیم چند کیلو کم کردیم

و کالری که برنامه های کالری شماری میدن اشتباه هست

بزارید همینجا باشیم.هفته ای گزارش میزنید یا روزانه؟

روزانه

ببینید مهربونا از فردا هر شب گزارش روزانه رو میدید برای محاسبه کالری وزن رو ضربدر ۲۰ منهای صد کنید ...

ان شالله 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

ببینید توی اینجا هیچ چیز رو حذف نمیکنید فقططط به اندازه میخورید برنج و نون هم حذف نکنید😘

و اینکه من این پایین جوری که به ستون مینویسم شما هم کپی کنید و وزن و هدف رو بنویسی. که هر دوشنبه تو ستون بنویسیم

ببینید توی اینجا هیچ چیز رو حذف نمیکنید فقططط به اندازه میخورید برنج و نون هم حذف نکنید😘

دمنوش چربیذسوز براشکم هم بگین🤣🤣🤣

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

نازنین.   وزن فعلی:۷۱:۴۰۰.       وزن هدف:۶۰