2777
2789
عنوان

چرا بعضیا...؟

103 بازدید | 6 پست

هر چی دعا میکنن برخلاف اون براش میشه حتی اگه بقیه ام واسش دعا کنن😐😂

دعایی مث خونه خریدن ازدواج با فلانی و اینجور دعاها 

مشکل کار کجاس

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻

مشکل کار ارتعاش نشدن و خوب پیش نرفتن کار از طرف خودشونه

از نظر ذهنی باور ندارن ک اون حاجتو میگیرن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

خواست خداست

خدا بهتر از هر کسی به نیاز های بنده خودش متوجه هست 

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل کار ارتعاش نشدن و خوب پیش نرفتن کار از طرف خودشونه از نظر ذهنی باور ندارن ک اون حاجتو میگیر ...

اگه یکیم از خدا نا امید شه حاجت نمیگیره درسته؟ 

تو یه کتاب خوندم (چهار اثر از فلورانس اسکاولشین)

طرفو از خونه بیروم میکنن باید همه اساساشونو جمع میکردن میرفتن حتی ممکن بود مجبور بشن لوازمو بزارن تو انبار کسی

اقاهه به قانون جذب اگاه بوده و به همسرش میگه خیالت راحت خونه پیدا میکنم و نیاز نیس وسایل برن تو انبار 

اقاهه هر چی میگرده خونه مناسب پیدا نمیکنه

شب ک میاد خونه همسرش میبینه پنج تا پتو خریده میگه اینا چین اقاهه میگه اینو واسه اتاق مهمون گرفتم

حالا اینجا ماجراهایی پیش میاد و جوری میشه فردا براشون یه خونه عالی پیدا میشه

اقاهه با خرید اون پتو ها ب کائنات فهمونده بود ک من مطمعنم میریم خونه جدید و همونم جذب کرد 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اگه یکیم از خدا نا امید شه حاجت نمیگیره درسته؟ 

اون ک دیگه کلا زده جاده خاکی 

تو یه کتاب خوندم (چهار اثر از فلورانس اسکاولشین) طرفو از خونه بیروم میکنن باید همه اساساشونو جمع می ...

چه داستان جالب و قشنگی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز