2789
عنوان

عشق نافرجام

| مشاهده متن کامل بحث + 10431 بازدید | 137 پست
عزیزم الان بهتره😊

بد نیست خداروشکر خیلی سرفه میکنن

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر غمگین دلم گرفت 

چقدر بعضی وقتا خانوادها سنگدل میشن با عمر و جوونی یه نفر اینجور بازی میکنن

چه دخترای بابت این عشقهایی که از دست دادن نابود شدن 😔

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
زیادهستن اینجورعشقهای نافرجام

الهی عزیزم 😔😔😔

دلم میسوزه برای دخترا که اینقدر اذیت میشن😔

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂

چه عشق پاکی

چه سرنوشت بی رحمی

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
الهی عزیزم 😔😔😔 دلم میسوزه برای دخترا که اینقدر اذیت میشن😔

چرا فقط ب حال دخترا؟ما این داستانو از زبان دختر قصه شنیدیم شاید خوب بود از زبان پسر عاشق هم می‌شنیدیم تا می‌فهمیدیم اون چ کشیده برای این عشق پاک؟چرا فک میکنین ما مردا احساس نداریم؟درد نداریم؟ماهم انسانیم احساس داریم می‌فهمیم درد یعنی چ؟عشقم فرقی نداره مرد یا زن برا هر دو به جوره...تو این داستان دختره فقط از لحاظ روحی سختی کشید اما پسره هم روحی هم روانی هم تهمت بخاطر حرفایی ک پشت سرش زدن و هم جسمی بخاطر کتکایی ک زدنش،مطمئن باش پسره بیشتر زجر کشیده و دیده...

چرا فقط ب حال دخترا؟ما این داستانو از زبان دختر قصه شنیدیم شاید خوب بود از زبان پسر عاشق هم می‌شنیدی ...

اتفاقا با چشم دیدم که یه مرد زمانی ک واقعا عاشق میشه به شدت بیشتر از دختر احساساتش درگیر میشه و اگه سرانجامی نداشته باشه پسر هم واقعا خورد میشه حتا بیشتر از دختر:))

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

زینب بانو جان مثل همیشه فوق العاده بود🤩

مرسی که وقت میزاری برامون☺️🌸

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌