2789
عنوان

عشق نافرجام

| مشاهده متن کامل بحث + 10431 بازدید | 137 پست
چرا فقط ب حال دخترا؟ما این داستانو از زبان دختر قصه شنیدیم شاید خوب بود از زبان پسر عاشق هم می‌شنیدی ...

من‌ ازتون چند تا سوال دارم میشه درخواست منو قبول کنین؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جرئت نوشتن داستانم رو ندارم .حتی الانم دستام میلرزه با یادراوریش . کاش من هم قدرتی داشتم تا بتون ...

منم خیلی دوست دارم از زندگیم بنویسم

که یساله چه عذابهایی  کشیدم هنوزم دارم میکشم

ولی میگم شاید کسی باور نکنه

من بخوام بنویسم یه کتاب میشه😂😂😂

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

مرسی زینب گلی

دیشب وقت صلوات دادنم یاد تو بودم

انشالله خدا حال دلتو خوب کنه

زینب جون خسته نباشی گل 💐 زیبا مثل همیشه 

من خداروشکرمیکنم که تابه امروزکه ۳۶سالمه تجربه عشق به این داغی ونکشیدم.شایدمخالف حرفم باشیدولی از عاشق بودن فداکردن هیچ خوشم نمیاد.امیدوارم دخترم هم تواین احساسات گیرنکنه چون دلبستن این جوری واقعاً مشکل سازه.اونم وقتی مادرش هیچ درکی ازعشق نداره😥

چرا فقط ب حال دخترا؟ما این داستانو از زبان دختر قصه شنیدیم شاید خوب بود از زبان پسر عاشق هم می‌شنیدی ...

وا😐😐😐 خب مخاطب این داستان دختر بوده 

منم خودم رو جای اون دختر گذاشتم 

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
وا😐😐😐 خب مخاطب این داستان دختر بوده  منم خودم رو جای اون دختر گذاشتم

اما شما گفتین دلم میسوزه برا دخترا،یعنی ربطی ب این جریان و این دختر نداشت شما دلتون برا دخترا میسوزه،و اینکه این قصه دو نفر بود یه دختر و یه پسر ک هر دو بی گناه و بی تقصیر و قربانی خودخواهی های خونواده دختره شدن،و چ بسا پسره خیلی بیشتر ضربه خورده ک گفتم تو پیام قبلی و اینکه علاوه بر خونواده دختره از خونواده خودشم مطمئن باش خورده تازه غرورشم شکسته بخاطر چندین بار جواب رد و کتک و حرفای مردم همیشه در صحنه،پس مطمئن باشین پسره خیلی بیشتر از دختره داغون شده،اما در کل هر دو قربانی شدن ب بدترین شکل ممکن محاکمه و حکم بدتر اینکه دارن با کسانی زندگی میکنن ک هیچ حسی بهشون ندارن سخته و خدا برا کسی نخواد چنین سرنوشتی

فدات همچنین

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.