mamanali95 گزارش# ص:چای+خرمان:سیب زمینی آبپز+کاهومیانوعده:چای+پولکیش:سیب+پرتقال+گردومصرفی:۵۰۰آب:۸لیوانورزش:هیچیبچها پدربزرگم فوت کرده ورزش نمیتونم بکنم چندروز 😪واسه روحش صلوات مهمونم کنید ممنونم ازتون😭حالم خوب نیس سردردم 😩@ati_hami @مامی_خوشگل برو به پست
برکه۱ بیایین ببینم شما چه کردین @کابوووس گزارش# صبحانه 5گرم پنیر 1کف لواش 2لیوان چای 2خرما میان وعده نصف پرتقال نهار 10ق برنج یه ظرف سالاد 10گرم سس میان وعده عصر 2خرما 2چای شام 15گرم پنیر یه تیکه هندوانه 2کف لواش 20گرم تخمه کالریش شد 600ورزش فقط 1ساعت پیاده روی چالش حذف شیرینی انجام شد برو به پست
ati_hami گزارش# صبحانه:يك ليوان شير+سه تا خرماميان وعده:دوتا شيريني كشمشيناهار:٧٠ گرم رشته پلو+٤٣ گرم ماست+١٠٠ گرم اش رشته عصرونه:كاهوشام:دو تا سفيده تخم مرغ+كلي كاهوكالري مصرفي:٧٠٠ورزشم نكردم روزه اولمه درد دارم كلا خواب بودم@mamanali95 @nazijun @پسته__خانم برو به پست
مهسااجووون گزارش# صبحانه : چای و خرما🍵ناهار: بادمجان کبابی که با ادویه طعم دار کردم با نان🥖🍆میان وعده : شکلات تلخ و قهوه☕️🍫شام : شیر و ساقه طلایی🥛🍪ورزش نداشتم متاسفانه ولی کار خونه زیاد داشتم و فعالیت بدنی 😁کالری کل : ۴۹۵@tamana366 برو به پست
ashoojooni گزارش# من الان گزارش بدم؟؟؟دو ست یه ربعی حلقهدو ست بیست تایی بغل ران۱۲۰ دراز نشستباز سرگرم کار خونه بودم کالریم پایین شد۹۰۰ کالریالبته دیروز و رسوندم به مجازم برو به پست
مهدیه24 گزارش👈🏻# سیلوووم مانکنا@sepiiiiiideh @مامانجوجوبودم صبحانه👈🏻معجون شیرموزعسل گردو😋😋ناهار👈🏻۳۰گرم نون+۲ق قورمه سبزی+۴ق ماست😄خرمامیان وعده👈🏻نصف نارنگی و۱سیب چس مثقال کیوی👌🏻🙄😅شام👈🏻نیمرو خالی😳 و۱لیوان شیرعسل😋جمع کل ۱۰۰۰ورزش👈🏻۴۵مین دو وپیاده رویچالش شکم و۶۰حرکت پا برو به پست
azie گزارش# ص:نان جو+پنیر ناهار:ماکارونی +سالاد شیرازیمیانوعده:پرتقال،توت فرنگی،خرما، مویز ،شام،:نیمرو،خیار،نان جو، ورزش:۲۰مین تردمیل، دمبل :بازو پهلو شکممصرف آب ۷لیوانمصرفی ومجاز:۱۶۴۰، مصرف نان ۴۰گرم @kiarash_mami @سمیه1396 @بامدادخمار برو به پست
ati_hami باشه عشقمگزارش# صبحانه:شير+تي تاپناهار:پيتزا خودم پزعصرونه:چاي پرتقال سيب اب هويج+پسته بادوم فندقشام:پلو با قيمه(خونه مادر شوهرم بودم برنج خوردم)😭كالري مصرفي:١٢٠٠كالري مجاز:١٢٨٠ورزشم پريودم نكردم@mamanali95 @nazijun عزيزم كجايي برو به پست
گل_گلاب4859 😍گزارش#صبحانه:2 کف نان تافتون.پنیر.2 خرماناهار:جوجه.220گ پلو کته کم چرب.سبزی خوردنشام:سوپ جواین وعده ها:خرما،شکلات12گ.بادام8 گ.تخمه 8 گ.عسل 1 ق چ.نصف پرتقال.کالری پایه1540.کالری دریافتی 1504آب:7 لیوانورزش:20 مین ترد میل. 15 مین قدرتی برو به پست