2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836076 بازدید | 290067 پست

انگیزه#  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
انگیزه#  

عاشقشم 😁

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی شنبه که روزفسته چیا بخوریم

عزيزم كاربر سميه ١٣٩٦ چند صفحه قبل تَر چند نمونه غذا واسه روز فست گذاشته ببين 

صبحونه تخم مرغ اب پز و يك كف دست نان 

ظهر سوپ سبزيجات در حد دو ملاقه 

ميانوعده ي سيب يا پر تقال و خرما 

شب سالاد 

اين ي نمونش

سلام بچه و دوستان گرامی..خوابیم همگی شبتون بخیر❤❤ ۱۶ این ماه ک گذشت تولدم بود..ب جز همراه اول هیچکی ...

سلاااااااااااام عششششششقم تولللددددددت مبارررررک 

ایشالا صد بیست ساله بشی خوشگل من به همت ارزو هات برسی ایشالا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

گزارش#  

ص:نان جو+پنیر 

ناهار:ماکارونی +سالاد شیرازی

میانوعده:پرتقال،توت فرنگی،خرما، مویز ،

شام،:نیمرو،خیار،نان جو، 

ورزش:۲۰مین تردمیل، دمبل :بازو پهلو شکم

مصرف آب ۷لیوان

مصرفی ومجاز:۱۶۴۰، مصرف نان ۴۰گرم 

@kiarash_mami   @سمیه1396   @بامدادخمار    

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

سلام

صبحانه دو کف دست نون سنگک و تقریبا دو ق غذاخوری حلورده 

نهار کوبیده و ی کفگیر برنج

شام ی غذای من درآوردی ک توش دو تا تخم مرغ ی سیب زمینی سرخ کرده قارچ و ذرت و پیاز تفت داده شده بود. 

و البت کلی آجیل 

و متاسفانه ی لیوان کوچک نوشابه 

کالری شد 1500

100 تا بیشتر از کالری ای ک باید میخوردم

عوصش نیم ساعت رقصیدم امروز💃

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه هایی ک متخصصین یا تجربه داشتین

من کلا کم خوراک بودم و بدنم عادت کرده ب کم خوردن

حالا اگه طبق کالری شماری جلو برم لاغر میشم؟ 

شاید فقط دویست سیصد تا کمتر از حالت عادی باید بخورم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍