2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836076 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم فكرت رو از غذا ها دور كن  خيار و هويج و چيزاي كم كالري بخووووووور  اب زياد بخووووو ...

خوشبحالت چقد خوب وزن کم کردی

کاربر جدید نیستم...متاهلم و عاشق همسرم ک منو از همه غم های دنیا نجات داد❤

گزارش امروز👇

۸۸۷کالری شد امروزو فست حساب میکنم

صبحانه👈 نخوردم

نهار👈 پلو سینی کبابی

شام👈 نان پنیر کره محلی 

میان وعده 👈قهوه سیب شیرینی نخودچی

ورزش👇

ساق پا۱۰۰تا

@فنجونی  

@رaها  

@رویای_نی_نی_سایتم  

من از رعد و برق نمیترسم اصلا ولی یطور دلره میگرفتم🤕همش صلوات میدادم کیارشم اصلا خابش نمیبرد انگار م ...

خدا حفظش كنه جيگر طلاتو عشقم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
گزارش#   ص:نان+پنیر+چای+خرما+گردو ن:پلو+قورمه+ته دیگ میانوعده:سیب+پرتقال+کیوی+نسکافه+چای سب ...

باشه عشقم

گزارش#  

صبحانه:شير+تي تاپ

ناهار:پيتزا خودم پز

عصرونه:چاي پرتقال سيب اب هويج+پسته بادوم فندق

شام:پلو با قيمه(خونه مادر شوهرم بودم برنج خوردم)😭

كالري مصرفي:١٢٠٠

كالري مجاز:١٢٨٠

ورزشم پريودم نكردم

@mamanali95  

@nazijun عزيزم كجايي

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

سلام 

یه هفته اس رژیمم دوروز۸۰۰ کالری یه روز۱۵۰۰ یه روز ۵۰۰ یه روزم رعایت نکنم۱۷۰۰تا۱۸۰۰ چرا وزنم نشده ۸۶/۸۰۰خیلی هم گرسنگی کشیدم دوروزه ورزش میکنم

خیلی نا امید شدم نشستم به خوردن چی کار کنم ترو خدا کسی واقعا با همین قوانین کالری شماری لاغر کرده؟؟من اگه طبق وزنم بخوام کالری مصرف کنم ۱۵۰۰ باید مصرف کنم که به نظرم زیاده یعنی واقعا کم میکنم؟؟؟؟

وزن فعلی:::85هدف اول:::۷۵ هدف دوم:::۶۵