2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836076 بازدید | 290067 پست
گزارش#   ص:نان+پنیر+چای+خرما+گردو ن:پلو+قورمه+ته دیگ میانوعده:سیب+پرتقال+کیوی+نسکافه+چای سب ...

سلام عزیزم، دلم برات تنگ میشه زود بیا😢

صبحانه : نان و حلواارده (۳۸۴ تا )
ناهار : پلو و قورمه سبزی و یه بشقاب سالاد (۴۳۰ تا)
شام : رون سوخاری و نان و دلستر 😑(۵۰۵ تا)
میان وعده : ویفر و چایی (۱۰۶ تا)
ورزش بیست دیقه حلقه و یکمم پیاده روی

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کیا ماه رمضون روزه میگیرن؟ تکلیف رژیممون چی میشه؟ 

من تصميم دارم بگيرم سحري افطاري جورث بخورم از مجازم بيشتر نشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
تا کی خونس؟ شوهرمن از هفته بعد دوروز خونس 😊😊😊

دِ اجازه باز کردن ندارن😒

فعلا میگه فردا میرم ظهر میام

ببینم چی میشه میگه شاید اول برج دو بتونم کارما شروع کنم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

ورزش پیاده روی 

شوهرم خونست نمیتونم ورزش کنم فعلا با همون پیاده روی سر میکنم

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
من تصميم دارم بگيرم سحري افطاري جورث بخورم از مجازم بيشتر نشه

منم میگیرم سحری هم اصولا نمیخورم ولی شب همیشه خفه میکنم خودم رو ، میگم اینکه تو طول روز چیزی نمیخوریم متابولیسم بدنمون پایین نمیاد؟

میدونم کربوهیدراتم بالا بود دعوام نکنید همش عوارض قرنطینه ست ایشالا زود کرونا ریشه کن بشه ما هم به زندگی عادیمون برگردیم 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

گزارش👈🏻# سیلوووم مانکنا

@sepiiiiiideh    

@مامانجوجوبودم    

صبحانه👈🏻معجون شیرموزعسل گردو😋😋

ناهار👈🏻۳۰گرم نون+۲ق قورمه سبزی+۴ق ماست😄خرما

میان وعده👈🏻نصف نارنگی و۱سیب چس مثقال کیوی👌🏻🙄😅

شام👈🏻نیمرو خالی😳 و۱لیوان شیرعسل😋

جمع کل ۱۰۰۰

ورزش👈🏻۴۵مین دو وپیاده روی

چالش شکم و۶۰حرکت پا

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام بچه و دوستان گرامی..خوابیم همگی شبتون بخیر❤❤ ۱۶ این ماه ک گذشت تولدم بود..ب جز همراه اول هیچکی ...

سلام مینا جون 

تولدت مبارک باشه🌷♥️♥️♥️

تولد دختر خوشگلتم مبارک

ان شاالله تنش سالم وخدا نگهدارش باشه♥️

بچه ها کیا ماه رمضون روزه میگیرن؟ تکلیف رژیممون چی میشه؟ 

من✋

تو امضای االهه جون بخون

سلام باربی خانووم🤩💪 خوشبحالت عجب ورزش کردی هااا👏👏👏 منکه امروز نتونستم ورزش هام رو برم آخه شوه ...

سلام عزیزم کارخوبی کردی این لحظه هاست که میمونه😚😍

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید