2777

فان #

برای هشتگ "فان" 1044 مورد یافت شد.

اسمش حشمته من حشی صداش میکنم تو گوشیمم اسمشو عجقم سیو کردم قدش ۱۶۵ با وزن۸۰کیلو یه کوچولو شیکم داره عاشق اهنگای جوادیساریه بهم میگه ضعیفه عاجق ابگوشت و ابدوغ خیاره

همیشه پشت کفششو خم میکنه عاجق لباس گل من گلی رنگیع

سبیلای ناصرشاهیی داره شبا بهش دنبه میزنع کع سبیلاش سیخ وایسه 

حشی عاجق بچس میگه ۵تا بچه بسه 

سگک کمربندش سر یه اسکلته عاشق اینه که با مشت بزنه رو پیاز 

ازارش به یه مورچه هم نمیرسه واسه من میمیره بهم میگه برگ گل من، عطر گل یاس من ،کمر باریک من و....

حشی فقط یه عادت بعد داره اونم اروغ زدنش پس غذائه که چارستون خونه میلرزه😖

خلاصه اینا مشخصات همسر موردنظرمه عسکشم میزارم هر کی اینو پیدا کزده بدش بهم ۵۰۰۰۰۰۰$مژدگونی میدم

فان#  

فانه_خواهرمن#  

این چالش به این صورته که صبحا تا ۱۱میخوابی بعد یه چای و دوتا تخم مرغ میزنی بر بدن بعد دراز میکشی خستگیت در ره بعد ۱ پا میشی ناهار کلپچ میزنی بر بدن با سیر ترشی بعد میخوابی خستگیت در ره 😩

بعد پا میشی اجیل ماجیل میخوری گشنگیت در ره بعد شامومیرنی بر بدن بعدم میخوابی همه ی این خستگیات در ره

هر کی پایس پست بزاره و تمبل(گشاد) بعدی و منشن کنه تو پستا 

😆😆

فان#  

اقا همه افتادن به عمل کردن

دوستم میگه عمل دارم شوکه میگم عمل چی میگه لیفت سینه و تزریق و فیلر و عمل بینی و زاویع سازی فک و پیکرتراشی و...

من فقط به این بزرگوار(که در ابتدا عکس را قرارخواهم داد) اقتدا کردم و خواهان اینم که بشم سوگلی این بچه خفن مفنای پولدار ائودی دار 

حال و پول و مول و جرات مرات عمل ممل ندارم

فان#  

الان یه بچه داشتم داشتم‌تاپیک میزدم بچم اسهال آبی شده چیکارش کنم

یه شوور داشتم بهش میگفتم شوشوجان براش چای داغ میبردم بخوره جیگرش حال بیاد

باهم جمعه ها بریم دربند جیگر و خوئک بزنیم 

بچمونو ببریم پارک و سینما پففیل بخوریم

ولی حالا چی ؟

فردا ۶صبح باس پاشم برم سرکار یواش یواشم باس اماده شم واسه کنکور ارشدومث خر خوندن نه عجقی نه شوشویی و نه حتی کهنه بچه ای....😞😩

فان#  

من داستان ماستان عجقی مجقی نداشتم تاحالا

ولی قول میدم چنتا از این رمان ممانای عجقی ابکی بخونم یه چی بیام بگم بره تو پربازدید انقدرم باش گریه کنین چشمتون اندازه توپ پینگ پنگ بشه از شدت ضجه و زاریم سیاه و کبود شین

اسمشم میزارم داستان عجقی من و پلویز

فقط وایسین قراره غوغا کنم😏

به زودی در تاپیک های پربازدی نی نی سایت داستان عجقی من و پلویز....

فان#  

ها دَییقن...

یارو میگه عوضیه بی مزه ی خاله زنکه بی خاصیته فلااااان

بعد این استیکر بوسو مییذاره میگه شوخی کردم گلم ناراحت نشی  فان# بود 😐

من اگه بدونم این فانو کی یادشون داد......