2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 119 پست

قبل از نامزدی در مورد این چیزا فکر و خیالبافی نمی‌کردی؟

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی خواهر غذای ساده😂😂😂😂😂😂😂😂

خخخخخخ بترکی   

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
دلم رابطه نمیخواست دوست داشتم تو بغلش بخوابم آخه اولین شبی بود که با عشقم میخواستم بخوابم😅😂🙈

الکی نگو الکی نگو الکی نگو  

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
اتفاق منم میخواستم بگم مال زیباشهر ارومیه هستی؟ ولی یکم دقیت کردم گفته دختر زیبای شهر😅😅

😂😂😂😂

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

وای بر عکس منکه که تو دوران دوستی با شوهرم دلم میخواست بوسم کنه روز عقدم دوست داشتم زودتر شب بشه بری ...

منم مثل شما بودم.....ولی شوهرم خیلی رعایت میکرد.....جوری که 3 ماه کلا عقد بودیم فقط باهم دست میدادیم...  

میترسید از باکرگی درش بیارم  

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
منم مثل شما بودم.....ولی شوهرم خیلی رعایت میکرد.....جوری که 3 ماه کلا عقد بودیم فقط باهم دست میدادیم ...

وای شماها دیگه چقدر خفن بودین هخخخخ