2777
2789
عنوان

چه خبرشده

155 بازدید | 12 پست

اقا همه افتادن به عمل کردن

دوستم میگه عمل دارم شوکه میگم عمل چی میگه لیفت سینه و تزریق و فیلر و عمل بینی و زاویع سازی فک و پیکرتراشی و...

من فقط به این بزرگوار(که در ابتدا عکس را قرارخواهم داد) اقتدا کردم و خواهان اینم که بشم سوگلی این بچه خفن مفنای پولدار ائودی دار 

حال و پول و مول و جرات مرات عمل ممل ندارم

فان#  

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گور باباش.... والا

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

نظرشخصي منه 

ولي اينايي كه عمل ميكنن بنظرم زيادي كمبود تو زندگي دارن ميخوان اينجوري خودشونا نشون بدن 

توهين نشه ولي اينايي كه لمينت ميكنن بدتر چندشم ميشه ميگم تا ببيني اون زير چقدر جرم داشته كه اين كارو كرده 🙈

از پول زیادی نمیدونن چطوری خرج کنن دم به ساعت رو خودشون مانور میدن اخرشم میبینی باز خودشونو دوس ندار ...

نه بابا یکی از فامیلای شوهرم باباش یه پیکان داره از انقلاب پیرتره.مامانشم کارگری میکنه.عمل کرد وانقدر تفییر کرده بود شوهرم از من میپرسید این کیه؟