2777

فان #

برای هشتگ "فان" 1044 مورد یافت شد.

خواستگار میاد و سریه موضوعی میگی نه که به حقم هست 

تعجب اور اینکه بعدشم مثل خردرگل مانده پشیمون میشی به این احساس میگن حس ازدواج  القاطی 😆😆

یعنی میخوای ازدواج کنی ولی کیس مناسبت نیست نمیدونی اینم ردکنی بری کیس بهتر میاد یا نه؟؟!!😆😆😆

فان#  

هه گول خوردین😏اگه فکر کردین الان میگم فلانی گفته من زشتم منم پریشون شدم بدو بدو اومدم‌تو سایت

تاپینگ بزنم تا همه بگن خوشگلی ومن بگم وای عزیزم ممنون

سخت در اشتباهین😏

من مث ماه شب چهاردهم

خوشگل و جذاب و شگفت انگیز 

اصن آی ام شاخ 😒

برم اسپند دود کنم 

چشم بد دور چشم بد دور

فان#  

۱باس از نظر ظاهری قدش ۱۹۰به بالا باشه وزنشم‌حدوو۸۰_۹۰کیلو گرم بدون استخوان مثلا قیافش در حد لئو باشه قبوله (عکس لئو رو خواهم گزاشت)

۲-فقط یک خواهر داشته باشه (حوصله جاری ندارم و چون حوصلمم گاهی سرمیره با خوارشوورم دعوا کنم جیگرم حال بیاد)

۳_مدرکش بالای فوق باشه اونم مهندسی و پزشکی و پیرا پزشکی

۴-پدرش پولدار باشد و خرش همه جا برود

۵_ماشینش مازراتی یا بنز یا بی ام و باشد 

۶_خانه اش بالاتر از جردن باشه پنت هاوس و استخر در بالکن و مساحت بالای ۳۰۰متر باشد 

۷_من دست به سیاه و سفید نمیزنم پس حتما باس خدمتگزار برایم تعبیه کند

۸_عروسی هم فقط در هتل باشد و حتما هشت پا سرو شود.

۹_باس حتما صب به صب شصت پای مرا ببوسد(البته اگر اجازه دادم)

۱۰_حتما ماهی دوبار مرا خارج ببرد.

۱۱_مهربان خوش اخلاق زن ذلیل بذله گو و شاد و ولخرج و دست و دل باز و ..باشد 

۱۲....

دارم درمورد بقیه ی موارد فکر میکنم بزودی به روز رسانی میشه پس اگه کسی اینارو داره عجله کنه نگین بهمون نگفتی😏

فان#  

خیلیاتون تو پی و تاپیکا که عکسمو دیدین میگین تو با این طنازی و زیبایی و اخلاق و..چرا تا الان شوور نکردی 

باس بگم هه😏

من خیلی خواستگار داشتم‌ ودارم همشونم لاکچری ماکچری مثلا یکیشون مازراتی داشت خونش جردن بود همه ی لباساش مارک بود دکترای متالوژی داشت و صاحب ۵-۶تا کارخونه هی مادرش می اومد دم درمون میگفت اجازه بده دستتو ببوسم و ارتا ی منو به غلامی بپذیر ولی من قبول نکردم از پشت آیفون ردشون کردم و حتی اجازه ی دیدن شصت پامو بهشون ندادم😒

من خیلی خاصم‌ از این خز و خیلا هم زیاد میان خواستگاریم این ارتا انگشت کوچیکشون بود😏

خواستم بگم ما پاشنه ی در حیاطمون هر ماه عوض میکنیم ولی این خزوخیلا تموم شدنی نیستن😖

اونایی که عکسمو قبلا دیدن که هیچی 

اونایی که ندیدن بگن دوباره برفستم فقط تنگ نظر و چشم و بد و شور نبینه من لطیفم زود چش میخورم😒

فان#

جاری من خودشو میگیره نکبت😒

حالا قیافشم زشته 🙁

ازش بدم میاد نکبت خانوم قبلا بازیگر بوده اومده خودشو انداخته به برادرشوشوی خر من 

برادرشوشوم قصابی‌داره🤩

خلاصه من که ازش خیلی خوشگلترم

حالا اگه خواستین عکس نکبتشو میزارم 🤭😏

فان#