2777
2789
عنوان

فاااااطیییی بیا وحشی قطع دسترسی شد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 74 پست
ی کاربر هست اسمش پی پیه😐 ی کاربرم بدبخته😐 اون که اسممش می پیه بلانسبتش واقعا پی پیه مگه یا اون ...

وا حالا چرا بمن میگی مگه من اصلا میشناسمش😐😐

درضمن اون کاربر که اسمش ری.....قوعه هم ری....قو نیست

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کاربر هست اسمش پی پیه😐 ی کاربرم بدبخته😐 اون که اسممش می پیه بلانسبتش واقعا پی پیه مگه یا اون ...

خخخخخخ 

کاربر پیپی میگفت شانسی این اسم زدم دیگه نشده عوض کنم😁

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

جالبه وقتی از نی نی یار علت تعطیل شدن تاپیکتو میپرسی فقط یه کلام میگه : قوانین سایت.

بدون اینکه حتی متن تاپیکتو خونده باشن .والا هیچ جا ندیدم با این شدت و سرعت بی اعصابی و مشکلات خانوادگیشونو سر کاربرا خالی کنن

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)
وا حالا چرا بمن میگی مگه من اصلا میشناسمش😐😐 درضمن اون کاربر که اسمش ریقوعه هم ریقو نیست

دارم میمیرم از خنده 😂😂😂😂 یواش تر تو رو خدا الان شوهرم با بالش میکوبه تو سرم

استیکر گل و قلب و و این چیزا جمله قشنگ کن نیست مهربون نشونتون نمیره نذارید الکی          

دیدم بیخوابی به سرم زده گفتم ارشادتون کنم  

ننه از گیس سفیدم خجالت نکشیدین؟!  جدا خودداری میکنم چشم  
دارم میمیرم از خنده 😂😂😂😂 یواش تر تو رو خدا الان شوهرم با بالش میکوبه تو سرم

والا بقران گرفتار شدیم از دست این کاربریاتون😂😂

یکی اسمش شربت اکسپکتورانت بود من همیشه صداش میکردم خلط آور😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

کاربر خوبی بود، فک نکنم کسی گزارش زده باشه، خود نی نی یار میترکوند

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

استیکر گل و قلب و و این چیزا جمله قشنگ کن نیست مهربون نشونتون نمیره نذارید الکی     &n ...

ها دَییقن...

یارو میگه عوضیه بی مزه ی خاله زنکه بی خاصیته فلااااان

بعد این استیکر بوسو مییذاره میگه شوخی کردم گلم ناراحت نشی  فان# بود 😐

من اگه بدونم این فانو کی یادشون داد......

چی شده توروخدا  من رفتم حموم دیدم همه چی ترکیده 😱😱

تو حموم زیر پاتو نگا نکردی پاتو گذاشتی روش ترکید  

والا بقران گرفتار شدیم از دیت این کاربریاتون😂😂 یکی اسمش شربت اکسپکتورانت بود من همیشه صداش میکردم ...

وای 😣😣😣 این از همه بدتر بوده که🙄🙄🙄🙄یعنی تو کف کاربریاشونم😎😎😎😎

ها دَییقن... یارو میگه عوضیه بی مزه ی خاله زنکه بی خاصیته فلااااان بعد این استیکر بوسو مییذاره میگ ...

خخخ

حالا خوبه بعضیا در اون حد شعورشون میرسه یه گل بفرستن، بعضیای دیگه اون یه ذره شعورم ندارن.😁😁😁😁😁😁

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت