آیساناخانمی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 عنوان کمکم کنیدخواهش میکنم.... 87 بازدید | 12 پست خانمایه مشکل بزرگ دارم خواهشاکمک کنید😭😭😭 خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊 1397/08/01 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 چی یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 بگو عزیزم ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
آیساناخانمی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 اینجام دردمیکنه😅😅😅 خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
آیساناخانمی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 صرفا جهت خنده........ خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 واقعا متاسفم صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
آیساناخانمی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 واقعا متاسفم چراخب...اینهمه تاپیک خیانت وعکس دروغی...یه تاپیک براخنده کاربدیه؟؟؟ خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 چراخب...اینهمه تاپیک خیانت وعکس دروغی...یه تاپیک براخنده کاربدیه؟؟؟ این خنده دار نیست این سوءاستفاده از احساسات و عواطفه اولش یه فان# میذاشتی. صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
آیساناخانمی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 این خنده دار نیست این سوءاستفاده از احساسات و عواطفه اولش یه فان# میذاشتی. ببخشید...منکه چیزی نگفتم وفوری عکسوگذاشتم.نمیدونستم اولش باید#فان میذاشتم شماببخش خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 ببخشید...منکه چیزی نگفتم وفوری عکسوگذاشتم.نمیدونستم اولش باید#فان میذاشتم شماببخش نه عزیزم شاید من زیادهروی کردم آخه همین که عنوانو دیدم خیلی ناراحت شدم گفتم باز یه بندهخدای دیگه دچار مشکل شده دلمگرفت واسه همین اون لحظه تند رفتم عکست خیلی هم جالب بود😉😉😉😉 صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
آیساناخانمی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 نه عزیزم شاید من زیادهروی کردم آخه همین که عنوانو دیدم خیلی ناراحت شدم گفتم باز یه بندهخدای ... مرسی😘 خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊