2777
2789
عنوان

کمکم کنیدخواهش میکنم....

87 بازدید | 12 پست

خانمایه مشکل بزرگ دارم خواهشاکمک کنید😭😭😭

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا متاسفم

چراخب...اینهمه تاپیک خیانت وعکس دروغی...یه تاپیک براخنده کاربدیه؟؟؟

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
چراخب...اینهمه تاپیک خیانت وعکس دروغی...یه تاپیک براخنده کاربدیه؟؟؟

این خنده دار نیست این سوءاستفاده از احساسات و عواطفه 

اولش یه فان# میذاشتی.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
این خنده دار نیست این سوءاستفاده از احساسات و عواطفه  اولش یه فان# میذاشتی.

ببخشید...منکه چیزی نگفتم وفوری عکسوگذاشتم.نمیدونستم اولش باید#فان میذاشتم شماببخش

ببخشید...منکه چیزی نگفتم وفوری عکسوگذاشتم.نمیدونستم اولش باید#فان میذاشتم شماببخش

نه عزیزم شاید من زیاده‌روی کردم 

آخه همین که عنوانو دیدم خیلی ناراحت شدم گفتم باز یه بنده‌خدای دیگه دچار مشکل شده دلم‌گرفت 

واسه همین اون لحظه تند رفتم عکست خیلی هم جالب بود😉😉😉😉

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه عزیزم شاید من زیاده‌روی کردم  آخه همین که عنوانو دیدم خیلی ناراحت شدم گفتم باز یه بنده‌خدای ...

مرسی😘