2777
2789
عنوان

چالش بخور بخواب دخترجان😆

310 بازدید | 38 پست

این چالش به این صورته که صبحا تا ۱۱میخوابی بعد یه چای و دوتا تخم مرغ میزنی بر بدن بعد دراز میکشی خستگیت در ره بعد ۱ پا میشی ناهار کلپچ میزنی بر بدن با سیر ترشی بعد میخوابی خستگیت در ره 😩

بعد پا میشی اجیل ماجیل میخوری گشنگیت در ره بعد شامومیرنی بر بدن بعدم میخوابی همه ی این خستگیات در ره

هر کی پایس پست بزاره و تمبل(گشاد) بعدی و منشن کنه تو پستا 

😆😆

فان#  

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من دقیقاااااا همینطورم همش تو تختمم😐😐

فقط غذا اینایی ک گفنی نمیخورم

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

دیگه خیلی بم فشار بیاد بینش ی دشوریم میرم😑

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم میشی ۱۲۰ کیلو باید معدتو حلقه بندازی یا ساکشن کنی  

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
دوست دارم این چالشو ولی هر روز5.5باید پاشم

معلمین یا محصل؟ چرا اینقدر زود؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

ی ذره برنامه غذاییم باهات فرق داره 

تازه ما دونفریم پسرمم کپی خودمه😂😂خرسیه ک نگو 

ظهر از ساعت خوابش بگذره ایستاده م خوابش میبره😂

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز