سلام من پنج سال که ازدواج کردم خودم ساکن انزلیم و شوهرم ساکن سر پل ذهاب قبل از اینکه زلزله بیاد بخاطر دوری از خانواده و امکانات کم در اون شهر خیلی به شوهرم اصرار کردم که از اون شهر بریم ولی شوهرم نبود کار و بهانه میکرد الانم که اونجا یک سال زلزله میاد تو مدت زلزله خونه بابام بودم فقط سه ماه رفتم بعد برگشتم خونه بابام الانم هنوز اونجا زلزله میاد اون سه ماهی که اونجا بودم همش استرس زلزله رو دارم اصلا آرامش ندارم خواب و خوراک ندارم شوهرمم که همش میگه بریم تو کانکس زندگی کنیم آخه زندگی تو کانکس با یه بچه سه سال و نیم با اون امکانات کم هم واسه من هم واسه بچه ام سخته درمونده شدم شوهرمم به هیچ وجه قصد مهاجرت نداره و بازم بهونه اش کار،واسه منم سخته با یه بچه تو خونه بابام خیلی درمونده شدم من از زلزله وحشت دازم تو اون سه ماهی که بودم پنج شش بار لرزید منم دچار ضعف اعصاب شدم داغون شدم لطفا منو راهنمایی کنین ؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام خدمت شما همراه عزیز
آیا همسر شما از نگرانی هایتان به دلیلهایی که فرمودید اطلاع دارند؟ بهتر است دلایلتان را برای عدم تمایل به سکونت در آن شهر برای ایشان واضح توضیح دهید مثلا اینکه ترس از زلزله استرس زیادی به شما وارد میکند و این استرس از سمت شما مدام در حال منتقل شدن به کودکتان است که باعث آسیبهایی به سلامت روان کودک و خودتان میشوند یا اینکه ترجیح میدهید در شهری با امکانات بیشتر زندگی کنید. به ایشان نشان دهید که نگرانی شان را بابت نداشتن امنیت شغلی درک میکنید اما میخواهید که به خاطر حفظ کانون خانواده تان و در کنار یکدیگر بودن به مهاجرت یا جستجوی شغل در شهر انزلی یا هر شهر دیگری هم بپردازند. اگر همچنان موافقت نکردند میتوانید به مستقل شدن از خانه پدری فکر کنید و از همسر بخواهید که منزلی را در شهر والدین شما تهیه کنند تا شما و فرزندتان در آن مستقلا زندگی کنید. موفق باشید