استرس و اضطراب پس از زلزله

سلام. يک ماهی هست استرس زلزله دارم و واقعا زندگيم خراب شده همش افسرده و مضطربم مخصوصا شبها. تو رو خدا كمكم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ١٨جنسیت زنشغلوضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز اول اینکه به خدا توکل کنید و این توکل به شما آرامش  می دهد .

ورزش انجام دهید .

فکر های مزاحم را بنویسید و این نوشتن خودش به شما کمک می کند .

سعی کن شب ها زود بخوابید تا این فکرها کمتر به سراغتان بیاید .

ولی در آخر توصیه مهم تر این است که اگر حالتهای شما  ادامه دار است  حتما باید به یک روانشناس مراجعه کنید .

موفق باشید .