استرس و ترس در بارداری دوم بعد از زلزله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 136 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

حدود پنج هفته به زایمانم مونده. بارداری دومم هست و بچه اولم دو سال و سه ماهشه. احساس میکنم هیچ حسی به بچه دومم ندارم، و همش استرس و اضطراب دارم. البته تا قبل از زلزله شهرمون همه چیز خوب بود، خیلی ذوق و شوق داشتم، کلی برنامه داشتم و کلی کارا کرده بودم. اما از بعد زلزله، به شدت از تاریکی و تنهایی میترسم. از اینکه شاید نتونم اونطور که باید به بچه دومم رسیدگی کنم میترسم. این رو هم میدونم بعد زایمانم فقط سه روز مادرم میتونه پیشم بمونه. واقعا احتیاج دارم حتی از الان تا مدتها بعد زایمان کسی پیشم باشه، البته نه برای رسیدگی به بچه، برای قوی شدن دل خودم میگم.

شبها به سختی میخوابم، انگار همش منتظرم زلزله بیاد و من پسرمو بغل کنم و فرار کنم از خونه، شبها خیلی از خونمون میترسم. همه هم مسخره ام میکنن بابت این قضیه. نمیدونم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتزنشغلخانهداروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
احساس شما را کاملا درک می کنم  ترس شما و اضطراب ناشی از آن طبیعی است باید بدانید که این یک ترس جمعی است و همه بعد از آمدن زلزله منتظر زلزله های بغدی و با هر واکنشی می ترسند اما این ترس و اضطراب بنا به شخصیت هر فردی متفاوت است مخصوصا شما که الان باردار هستید و حساسیت شما نسبت به بقیه افراد بیشتر است.

هر زمان كه فكر منفی به سراغتان ميايد و شما را دچار حالتهای اضطرابی ميكند

با شروع اولين فكر منفی با خود بگوييد:بسه ،كافی است ،بعدی"

وفكر ديگری جايگزين كنيد ،اگر فكر دوم هم منفی بود باز هم متوقفش كنيد يا همان عبارات "بسه ،بعدی "

اين روند را تا زماني ادامه دهيد تا به يك فكر مثبت برسيد .

اجازه ندهيد افكار در ذهنتان به مدت طولانی بماند چون شاخ و برگ ميگيرد وبه ناگاه ميبنيد شما يك سناريوی بسيار هولناک براي خودتان ساخته ايد.

فرار از اين افكار بيشتر شما را به سمتشان خواهد كشيد

اين افكار را مديريت كنيد .هر فكر بد را بلافاصله متوقف كنيد و با فكر بعدی جابه جا كنيد .

با خود تکرار کنید که این افکار من است و افکار جدا از واقعیت ها هستند و زمانی که شما بدانید این فقط فکر شما است و می توانید فقط فکر خود را مشاهده کنید و آن را پذیرا باشید و سطح اضطراب شما ناخودآگاه پایین می آید.

به فرزند دلبندتان فکر کنید و به اتفاق خوب با او بودن در حال زندگی کنید و از احساس مادر شدن خود لذت ببرید

برایتان آرزوی آرامش دارم

تجربه شما

عزیزم منم همین طور شده بودم بعد زلزله باردار شدم و بعد زایمانم مثل شما بودم حتی طی شب چند بار بیدار میشدم و لوستر نگاه میکردم ببینم زلزله شده یا نه و خدا رو شکر الان بهترم همه چی رو بسپار به خدا و سرنوشت